Bir evde 2 bilgisayar olamaz mı?

Evde iki bilgisayar istemiyorlarsa ve sende ısrar ediyorsan onları üzüyorsun demektir. Cebinde para olması her şeyi yapacağın anlamına gelmiyor.
"Oğlum 2. bir bilgisayar istiyor ama bir eve 2 bilgisayar fazla 😔🥺🤧😭" diye ağlayacak halleri yok. Burada üzülecek bir taraf yok.

Arkadaşın ailesine neden hakaret ediyorsun?
1657884629163.png

Hakaret olduğunu düşünmüyorum, sizin içinde aynısı düşünüyorum.

Ben biraz sessiz bir insanım kendi kafamdan insan yok çevremde samimi olduğum 4 lü grubum var sadece onlarla takılıyorum. O yüzden de kızıyorlar ama 2 pc nin olup olmaması bu durumu değiştirmez.
Daha çok içe kapanık biri olmanızdan korkuyor olabilirler sen onlara böyle olmayacağını göstermen gerek bence. Kafa dengi arkadaş bulmak zordur evet ama çabala illaki bir sürü arkadaşın olacak diye bir kaide yok az olsun öz olsun..

Daha çok içe kapanık biri olmanızdan korkuyor olabilirler sen onlara böyle olmayacağını göstermen gerek bence. Kafa dengi arkadaş bulmak zordur evet ama çabala illaki bir sürü arkadaşın olacak diye bir kaide yok az olsun öz olsun.

Hocam sizin dediğiniz gibi az olsun öz olsun. 12 kişilik arkadaş grubumuz vardı okulun başında sıra sıra herkesi dışladılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı