Bir ".exe" dosyası otomatik açılır hale nasıl getirilir?

wyrath

Decapat
Daha fazla  
Bir EXE dosyam var açıyorum ve ortalama 15dk sonra kapanıyor bunu bir yardımcı programla veyahut bir şeyle kapansa dahi tekrar açılmasına nasıl ayarlayabilirim? Node ve Python ile kodlar yazdım ama programı çalışıyor yazıyor ama programı asla tamamen kapatmıyor. 1 tık seviyesini düşüyor kısaca calısmıyor.

Bir EXE dosyam var açıyorum ve ortalama 15dk sonra kapanıyor bunu bir yardımcı programla veyahut bir şeyle kapansa dahi tekrar açılmasına nasıl ayarlayabilirim? Node ve Python ile kodlar yazdım ama programı çalışıyor yazıyor ama programı asla tamamen kapatmıyor. 1 tık seviyesini düşüyor kısaca calısmıyor.

EXE açtıgın zaman siz kapatmadan kapanmaz.
Kullandıgınız muhtemel demodur.

Kullandıgım program key istiyor mu?

EXE açtıgın zaman siz kapatmadan kapanmaz.
Kullandıgınız muhtemel demodur.

Kullandıgım program key istiyor mu?

Hocam program demo falan değil bir Discord token onliner dosyası 6ktokenimi tek seferde aktif ediyor 1 saat sonra falan bir hata gelip kapanıyor hatayı çözmek mümkün değil amacım kapandığı anda bir şeyin onun açmasını sağlamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı