Bir fan portuna 3 adet fan nasıl bağlanır?

Daha fazla  
Kasamda 3 tane fan var. Anakartında 1 CPU, 1 SYS FAN portu var. Ben bir porta 3 fanı nasıl bağlayacağım? Bunların 2 tanesi A-RGB renkleri değişebiliyor yani. Bunları BIOS kontrol edemeyecek mi?

Bu arada 3 FAN'da 4 PİN'li.

Hocam, zaten fan hızını ayarlayabilirsiniz. Sorun olmaz.

Hocam, zaten fan hızını ayarlayabilirsiniz. Sorun olmaz.
Benim fanlar 4 PİN'Lİ. Bunlar 3 PİN'li. Aşağıda yorumlarda birisi PWM değeri düşüyor yazmışta o yüzden sordum. Bir de tüm fanları anakat mı kontrol edecek? Yoksa sabit belirli hızda mı çalışacak? Benim anakartımda jrainbow portu yok. Fanlar RGB, fan çoklayıcı ışıkları yakamıyor mu? bilmiyorum da.

Hocam, dönüştürücüler her fana göre uygun olmayabilir. ARGB ve RGB farklıdır. Buna bakabilirsiniz. Her şeyi yapabileceğiniz bir çoklayıcı bulamadım. Genelde ARGB olanlar fanları ile set olarak satılıyor. Sizin anakartınız ARGB desteklemiyor.

Dr.Sheldon C. Böyle demiş. Şimdi benim gözüm korktu fan portum yanmasın? Bu arada anakartım B460M A-PRO. Kasa ise MSI MAG Forge 100R. PSU FSP700-60AHBC 700W 80+ PFC aktif. Belki işe yarar diye yazdım.
Edit: Anakartı iade edip MSİ Z490 MPG Gaming plus aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…