Bir formaya 1000 TL verilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şeyin dert olduğu yok, alinir mi diye soran sizsiniz. Cevap almayı istemiyorduysaniz niye sordunuz. Kullanılan birseyin lüksunu almakla kıyaslama da yanlış olmuş.

Bir şeyin dert olduğu yok, alinir mi diye soran sizsiniz. Cevap almayı istemiyorduysaniz niye sordunuz. Kullanılan birseyin lüksunu almakla kıyaslama da yanlış olmuş.
Forma konusunu yardıma çeken de sensin. Neyse fikrini belirtmişsin, eyvallah.
Bu mesajdan görgüsüz kim anladı bile insanlar. Hayatında başarılar sana Git kendi seviyendekilerle sıdık yarıştır.

Carbon 14 methodu ile imzaların atılış zamanlarını kıyasla aynı saatte atıldıysa Adanalı Şenol imzayı atmıştır benden söylemesi.

Sizin anlamadığıniz şu, alınır mı alınmaz mi diye sormussunuz, bende neden alınmayacağı ile birlikte fikrimi dile getirdim. Bu haz alacağınız bir şey olduğu için bunun yerine o meblağ ile yapacağınız yardım sizi daha huzurlu kilardi diye de belirttim. Bu sizin yardım etmiyorsunuz anlamı cikarmaniza sebep değil, zaten ediyorsanizda etmiyorsanizda bizi ilgilendirmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…