Bir formaya 1000 TL verilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana ders oldu. İlk ve son olur artık bu. Babanın oğluna bile güvenmeyeceksin :) Bir de Q7'nin forması diye övüyordu :)
İnsanın başına ne geliyorsa güvendiği insanlardan geliyor ne yazık ki. Beşiktaş'a olan aşkını kullanmışlar :) Forma orijinal olsa paranın bir kısmı boşa gitmedi en azından derdim ancak işin kötü yanı forma da çakma :)

Takım imzalı forma böyle mi oluyor. Sanki hepsi sıraya girip bir formayı imzalamışlar gibi.
Bence bu kadar düzenli olması şüphe verici. Gerçi hiç imzalı formam olmadı o yüzden kesin konuşamıyorum.

Takım imzalı forma böyle mi oluyor. Sanki hepsi sıraya girip bir formayı imzalamışlar gibi.
Bence bu kadar düzenli olması şüphe verici. Gerçi hiç imzalı formam olmadı o yüzden kesin konuşamıyorum.
Evet. Sıralı olması onemli degil. Önemli olan imzaların gercekligiydi. Forma bile sahteymiş.

Arkadaşlar arkadaşıma mesaj attım, bu konunun da linkini attım. Ben geri veririm adama ya da satarım dedi.
İlgili kişiyi tanımadığım için hakkında kesin yargıda bulunmak istemiyorum ancak yine böyle durumlarda aracılar da bazı gerçeklerin farkındadır çoğu zaman. Çok temiz yürekli bir insan ise, paraya ihtiyacı olmayan - gelir seviyesi yüksek - iyi bir işi bulunan bir insan ise o zaman sözüne güvenebilirsin.

Evet. Sıralı olması onemli degil. Önemli olan imzaların gercekligiydi. Forma bile sahteymiş.
Bazı koleksiyoncular isimleri önceden yazıp futbolcudan yalnızca imza atmasını ister senin de söylediğin gibi önemli değildir o.
Ancak orijinal olmayan bir forma üzerine tüm takımın imzasını attırabilmek olasılık dışı bir ihtimal. Gidip de Şenol Güneş çakma formaya imza mı atar mesela?
Kaldı ki Q7 giydi deyince olay bütün çıplaklığıyla ortaya çıktı. Futbolcu sahte forma giymez.

Her şey kusursuz olsa bile 1000TL vermek için ilk sahibi tarafından "İmzalatılırken bir fotoğraf" görmek isterdim. Q7 üstünden çıkarırken ve teslim alınırken bir video olsun isterdim.
Tüm bunlar olsa 1000TL'ye satmaz zaten ilgili koleksiyoncu. Aç kalsın yine satmaz böyle bir formayı, değeri yüksektir çünkü kendi içerisinde.

Gökhan abi de olmasa :D Neyse geç oldu güç olmadı paranı geri alabilirsen hem sen mutlu olursun hem de biz. Bence bunlar boş iş. Antrenmanlarını yaptıkları sahaya girip imzalatma şansı sunmuyorlar mı?

İlgili kişiyi tanımadığım için hakkında kesin yargıda bulunmak istemiyorum ancak yine böyle durumlarda aracılar da bazı gerçeklerin farkındadır çoğu zaman. Çok temiz yürekli bir insan ise, paraya ihtiyacı olmayan - gelir seviyesi yüksek - iyi bir işi bulunan bir insan ise o zaman sözüne güvenebilirsin.
10 yıllık arkadaşım. Ondan yana sıkıntı yok. Aracı olarak değil, birlikteyken adamlara rastladık. Adam da hazırmış gibi arabanın bagajından çıkardı formayı :)

Arkadaşım paran kalmaz, hallederiz, adama da ayıp ettiğini söylerim dedi. Bakalım bir şekilde geri vermeye çalışırız.

Kesinlikle paranızı alın ne olursa olsun hatta adam toplanıyorsa beni de çağırın :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı