- Makaleler
- 2
Verilir mi verilmez mi bilmem ama sahteye verilmez bence 
Bir şeyin dert olduğu yok, alinir mi diye soran sizsiniz. Cevap almayı istemiyorduysaniz niye sordunuz. Kullanılan birseyin lüksunu almakla kıyaslama da yanlış olmuş.Çalış senin de olur canım
Ben insanların bir insanı tanımadan sadece bir konuda gördükleri cümle ile genel eleştirmesini anlayamıyorum hiç. o zaman mantıga göre BMW alabilecek adam da almasın yardim etsin. Peugeot da dört teker sonuçta değil mi
Ha bu millete çok dert olduysa, cevremizde durumu olmayan insanlara da ailemle birlikte yardim ediyoruz.
Forma konusunu yardıma çeken de sensin. Neyse fikrini belirtmişsin, eyvallah.Bir şeyin dert olduğu yok, alinir mi diye soran sizsiniz. Cevap almayı istemiyorduysaniz niye sordunuz. Kullanılan birseyin lüksunu almakla kıyaslama da yanlış olmuş.
Bu mesajdan görgüsüz kim anladı bile insanlar. Hayatında başarılar sana@Jira Önyargılarınla baş başa bırakıyorum seni.
Beni tanımıyorsun bile. Özel jet kiralayan bir firmada IT Sorumlusu olarak calısıyorum. İstersen şirket mailinden mail atayım sana.
Dikkat et kredi kartı borclarının asgarisini ödemeyi unutma
2 gün önce afrika papağanı aldım. 4500 liraya, konu actım ama fiyatını yazmadım.
Tam bir görgüsüzsün kusura bakma gerçek.
İnsanları tanımadan eleştirme.
Blocklandın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.