Bir formaya 1000 TL verilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalış senin de olur canım :)

Ben insanların bir insanı tanımadan sadece bir konuda gördükleri cümle ile genel eleştirmesini anlayamıyorum hiç. o zaman mantıga göre BMW alabilecek adam da almasın yardim etsin. Peugeot da dört teker sonuçta değil mi :)

Ha bu millete çok dert olduysa, cevremizde durumu olmayan insanlara da ailemle birlikte yardim ediyoruz.
Bir şeyin dert olduğu yok, alinir mi diye soran sizsiniz. Cevap almayı istemiyorduysaniz niye sordunuz. Kullanılan birseyin lüksunu almakla kıyaslama da yanlış olmuş.

Bir şeyin dert olduğu yok, alinir mi diye soran sizsiniz. Cevap almayı istemiyorduysaniz niye sordunuz. Kullanılan birseyin lüksunu almakla kıyaslama da yanlış olmuş.
Forma konusunu yardıma çeken de sensin. Neyse fikrini belirtmişsin, eyvallah.
@Jira Önyargılarınla baş başa bırakıyorum seni.
Beni tanımıyorsun bile. Özel jet kiralayan bir firmada IT Sorumlusu olarak calısıyorum. İstersen şirket mailinden mail atayım sana.
Dikkat et kredi kartı borclarının asgarisini ödemeyi unutma :D
2 gün önce afrika papağanı aldım. 4500 liraya, konu actım ama fiyatını yazmadım.
Tam bir görgüsüzsün kusura bakma gerçek.
İnsanları tanımadan eleştirme.
Blocklandın.
Bu mesajdan görgüsüz kim anladı bile insanlar. Hayatında başarılar sana :) Git kendi seviyendekilerle sıdık yarıştır.

Carbon 14 methodu ile imzaların atılış zamanlarını kıyasla aynı saatte atıldıysa Adanalı Şenol imzayı atmıştır benden söylemesi.

Sizin anlamadığıniz şu, alınır mı alınmaz mi diye sormussunuz, bende neden alınmayacağı ile birlikte fikrimi dile getirdim. Bu haz alacağınız bir şey olduğu için bunun yerine o meblağ ile yapacağınız yardım sizi daha huzurlu kilardi diye de belirttim. Bu sizin yardım etmiyorsunuz anlamı cikarmaniza sebep değil, zaten ediyorsanizda etmiyorsanizda bizi ilgilendirmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı