Bir günde Fen'den 2 net yapılır mı?

315 Puan yaparsam Bilişim AMP kazanabiliyorum.
Diğer netlerin ne durumda ?

Abartmayın hocam alt üstü LGS.

Eki Görüntüle 2512286

Bu listeye bakınca DNA ve genetik kod, madde ve endüstri konularında bayağı bir soru geliyor YouTube'dan bir kanal bulun ve çalışmaya başlayın ikinin de üstünde net yaparsınız bence.
LGS ye girmeden önce bende aynısını diyordum eğer üniversiteye gideceksen 4 ya da 5 yılını geçireceğin ortamı belirlyorsun altı üstü LGS demek saçma tam ergenlik döneminde kişiliğinide belirliyorsun o okulda ayrıca

LGS ye girmeden önce bende aynısını diyordum eğer üniversiteye gideceksen 4 ya da 5 yılını geçireceğin ortamı belirlyorsun altı üstü LGS demek saçma tam ergenlik döneminde kişiliğinide belirliyorsun o okulda ayrıca
Orası öyle ama sınava bir gün kala filozof Atakan bile olsa yapabilecekleri çok kısıtlı

Diğer netlerin ne durumda?

LGS'ye girmeden önce bende aynısını diyordum eğer üniversiteye gideceksen 4 ya da 5 yılını geçireceğin ortamı belirlyorsun altı üstü LGS demek saçma tam ergenlik döneminde kişiliğini de belirliyorsun o okulda ayrıca.

Alt üstü LGS derken küçümsemedim LGS'yi arkadaş dinlenmen gerekiyor enerjiye ihtiyacın olacak filan dediği için öyle dedim kardeşim.

Orası öyle ama sınava bir gün kala filozof Atakan bile olsa yapabilecekleri çok kısıtlı
Değil kardeşim

Ara dersleri kolayca 4-6 net arası bir şey yapabilir.
Türkçe çoğunlukla paragraf zaten.Fen matematik allaha emanet.

Matematik 3, İngilizce 10, İnkılap 8, Din 8 ve Türkçe 14 civarı

Abartmayın hocam alt üstü LGS.

Eki Görüntüle 2512286

Bu listeye bakınca DNA ve genetik kod, madde ve endüstri konularında bayağı bir soru geliyor YouTube'dan bir kanal bulun ve çalışmaya başlayın ikinin de üstünde net yaparsınız bence.

Ben öyle demiyorum bende LGS'ye hazırlandım ve YouTube'dan olsun okuldaki hocalarım olsun tüm hocalar son 1-2 gün çalışmanın durdurulması gerektiğini söylüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı