Bir haftada miyoptan kurtaran göz egzersizi

Kucukken bir TV'de gormustum. Uzaktaki kucuk bir noktaya bakip diger bir kucuk noktaya bakinca gozleriniz egzersiz yapar ve boylece miyop gibi durumlardan kurtulursunuz diye. O unden beri yaparim. Duvardaki noktalara bakarim sonra diger bir noktaya goz gezdiririm. Kucukken 24 saat PC kullanirdim. Ve gozlerde bozulma miyop falan olmadi. Sanirim bu sayededir herhalde. Bilemiyorum.

Yok mu ordan bir haftada hipermetropdan kurtulma :(
Doğduğum andan beri hipermetropum ve sol gözümdeki sinirler ve kan damarları ince olduğu için sol gözümde tembellik ve aşırı görüş kaybı var :/
Not: Gözlüksüz dünya nasıl gözüküyor çok merak ediyorum :D

tembellik ve aşırı görüş kaybı var :/
İşte o tembelliği belki de egzersiz yaparak halledebilirsin. Ama 1 haftada olacak iş değil. Sürekli deneyip görmek lazım. İllaki olmaz demiyorum olabilir, küçükken fabrikadan yeni çıkmış insan sıkıntısız görürken neden sonradan bozulma olur? Belki de avcı olan insanoğluğunun her yerinin tembelleşmesi gibi, gözü de tembelleştiği içindir bilinmez.

Aynı kolların gelişmemesi gibi çünkü gerek yok, eee bir şeyler avlamadığına göre fazla net görmeye de gerek yok, o yüzden tembelleşiyor olabilir. Denemek lazım.

İşte o tembelliği belki de egzersiz yaparak halledebilirsin. Ama 1 haftada olacak iş değil. Sürekli deneyip görmek lazım. İllaki olmaz demiyorum olabilir, küçükken fabrikadan yeni çıkmış insan sıkıntısız görürken neden sonradan bozulma olur? Belki de avcı olan insanoğluğunun her yerinin tembelleşmesi gibi, gözü de tembelleştiği içindir bilinmez.

Aynı kolların gelişmemesi gibi çünkü gerek yok, eee bir şeyler avlamadığına göre fazla net görmeye de gerek yok, o yüzden tembelleşiyor olabilir. Denemek lazım.
Sadece o kısmı okudun galiba? Sol gözümdeki sinirler ve kan damarları ince olduğundan tembellik var.

8 yıldır miyopum ve ameliyat olmayı bekliyorum, öyle bir egzersizle geçseydi insanlar göz ameliyatına bir ton para bayılmazdı değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı