Instagram Bir hesapta olan özellik diğerinde yok

casper1881

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Takip ettiğiniz insanların beğendiği Reels'ları kaydırma muahbbeti yan hesabımda var ama ana hesabımda yok. Sildim yükledim falan filan ama olmuyor. Yani hayati bir şey değil ama sinek küçük mide bulandırır hesabı. Niye yok ki?

Selamlar. Takip ettiğiniz insanların beğendiği Reels'ları kaydırma muahbbeti yan hesabımda var ama ana hesabımda yok. Sildim yükledim falan filan ama olmuyor. Yani hayati bir şey değil ama sinek küçük mide bulandırır hesabı. Niye yok ki?

Instagram bazı hesaplara erken veya geç getiriyor özelliklerini aktifliğe falan bağlı diye duymuştum bana da olmuştu aynısı pek takmaya gerek yok gibi.

Instagram güncellemelerin çoğunu herkese ve uygulama sürümüne göre değil direk yüzdeliğe göre karışık veriyor. Bazı özellikler yıllarca gelmeyebilir, bazı özellikler aylar önceden gelebilir. Instagram gibi rezalet yönetilen platformda hiçbirşey düzgün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı