Bir iç savaş mı yaklaşıyor?

Sadece bu videoyu bırakıyorum her şey açıklayıcı 2 taraf içinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Açıkçası ihtimali var, ortam bunun için uygun, ülkede kaydı ve sayısı belli olmayan bir sürü afgan ve mülteci var, sınırdan içeri silah, cephane, patlayıcı soksalar haberimiz yok. Yanlış bilmiyorsam bu afganlar talibanı pakistanda kurmuşlar zaten, burada da bir terör örgütü kurmaya çalışabilirler.
 

Belki sadece ortalık karışıkken daha da kızıştırılmak için yapılıyor olabilir, halkı kışkırtmak için yapılıyor olabilir, bu videoyla oynanmış olabilir ya da bu olay gerçekten yaşanmış ve bu olayla ilgisiz de olabilir (ki bence yaşanıyorsa tamamen ilgilidir), orada değilim bilmiyorum fakat düşündüğüm şeylerin hala arkasındayım.
 
Manavgat olayı için henüz resmî bir açıklama gelmedi. Söz konusu video montaj olabilir.

İç savaşa gelecek olursak; maalesef ben de sizin gibi düşünüyorum. Ülkeye bu kadar mülteciyi almalarından belliydi zaten.

Kesinlikle videoyla oynanmış olabilir ya da belki ortalık karışıkken ortamı daha da kızıştırmak isteyen kimseler tarafından yapılmış olabilir, eğer bir savaş çıkarsa bu bence de en başından öngörülebilir bir şeydi, ülkemizin sınırlarının olmayışı bunu kanıtlar nitelikte ama ben daha önce hiç savaş görmedim ve gerçekten bunun yaşanıp yaşanmayacağını kestiremiyorum, bu olay bu kadar kolay olabilir mi? Elimizden ne gelir? Gelir mi? Bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı