Masallah masallah, nasil bir incelemeydi acaba merak etmedim degil.Anne, vajina, 99 kez sövmek.
Masallah masallah, nasil bir incelemeydi acaba merak etmedim degil.Anne, vajina, 99 kez sövmek.
Valhalla'ya da Far Cry olabilir bilemeyeceğim 300 saat de fazla ama onlar için.
AC Valhalla.
Far Cry 6 incelememde de Gustavo'ya sövdüm ama onu yasaklamadılar.
Ben incelemeye tıkladığımda ne olduğunu görebiliyorum hâla. Başkaları göremiyor. Kaldırılacak olmasa eklerdim buraya onun fotoğrafını.
Hocam bende aynı ya alt tarafı anti cheat yok diye uyardım.
Öyle aman aman bir şey değildi be hocam.Masallah masallah, nasil bir incelemeydi acaba merak etmedim degil.
Valve değil Ubisoft'un Steam topluluk için atadığı moderatör atıyor bu banları. Eğer Steam yasaklasaydı bu incelememi direkt topluluk banı da atardı. Şu an AC Valhalla topluluğu dahil tüm topluluklarda rahatça kullanabiliyorum hesabı.Valve doğru düzgün bakıyor muydu incelemelere?
Çok düzgün bir arkadaşımız.
E hocam sen hesabının kitlenmediğine dua et. Adamlara hak verdim şahsen.Anne, vajina, 99 kez sövmek.
Keşke herkes benim gibi kibar olsa.
Bilgi için teşekürler.Valve değil Ubisoft'un Steam topluluk için atadığı moderatör atıyor bu banları. Eğer Steam yasaklasaydı bu incelememi direkt topluluk banı da atardı. Şu an AC Valhalla topluluğu dahil tüm topluluklarda rahatça kullanabiliyorum hesabı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.