Hocam yiyeceği lahmacunlar yaklaşık görseldeki gibi olacak.
Hocam normal bir insan tek oturuşta bundan 10 tane mümkün değil yiyemez. Kazandınız büyük ihtimalle.
Hocam yiyeceği lahmacunlar yaklaşık görseldeki gibi olacak.
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi bir insan bir oturuşta 10 lahmacun yiyebilir mi? Benim arkadaşımın iddiası ben yiyebilirim diyor hazır ramazanda iken biraz aç kendisi. İddia yaptık eğer 10 lahmacun yiyebilirse hesap benden eğer yiyemezse hesabı o ödeyecek. Tabii ki de bende masada yemek yiyeceğim. Evet arkadaşlar düşünceleriniz nedir? Böyle bir iddiaya girip akıllılık mı ettim yoksa hesapı ben mi öderim?
Öyleyse kolay.Hocam yiyeceği lahmacunlar yaklaşık görseldeki gibi olacak.
İddiayı kazanma hırsıyla yer.Hocam yiyeceği lahmacunlar yaklaşık görseldeki gibi olacak.
Yok sarmaz ramazan pidesi bildiğimiz kıymalı olan pide...Ramazan pidesi sandım bir an.
İddiayı kazanma hırsıyla yer.
Bir de cebinden parası çıkmasın diye.
İyi bir bünye ve uzun süre açlıkla çok rahat götürülür ama yanında içecek olmalı yoksa kuruyor ve yavaşlıyorsun.
Yoğun bir ayran iyi gider galiba![]()
Hocam Antep lahmacunu falan olsa 10 tane yiyemeyebilir dicemde görseldeki gibiyse 31 tane bile yer.Hocam yiyeceği lahmacunlar yaklaşık görseldeki gibi olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.