Bir işe başlamadan önce sürekli söz vererek kağıda yazmak psikolojik sorun mu?

Çay iç der gibi yazmışsın reis o nasıl bir tavsiye 😆 Çaykurize Turist Çayı'yla karıştırıp kombinlesin öyle içsin şifadır. Tövbe ya.

@Rsmefaw

İlaç falan içme. Psikiyatrist ilaçlar çok ağır olur zehirlenmeye bile yol açar belki. Aklıma ağzına dezenfektan sıkan dayı geldi o bile forum önerisiyle içilecek psikolojik tedavi ilacı içilmesinden daha mantıklı.

Önce bir seansa gir, Psikiyatr değil bak. Psikolog olacak.
Hocam kendi kendine aşamaz mıyım?

Çay iç der gibi yazmışsın reis o nasıl bir tavsiye 😆 Çaykurize Turist Çayı'yla karıştırıp kombinlesin öyle içsin şifadır. Tövbe ya.

@Rsmefaw

İlaç falan içme. Psikiyatrist ilaçlar çok ağır olur zehirlenmeye bile yol açar belki. Aklıma ağzına dezenfektan sıkan dayı geldi o bile forum önerisiyle içilecek psikolojik tedavi ilacı içilmesinden daha mantıklı.

Önce bir seansa gir, Psikiyatr değil bak. Psikolog olacak. Konuş bakalım biraz sonrasına sen karar ver.
bu surecı yasadıgım ıcın rahat bır sekılde soyledım.

Merhaba. Olay biraz saçma olabilir dalga geçip, trollsün sen diyip; kalbimi kırmayın, beni üzmeyin. Uzun bir şey anlatacağım: Her şey yaklaşık 1.5 yıl önce başladı. Hayatım daha iyi olsun, başarılı olayım diye kendime söz vermiştim. Fakat bir türlü düzeltemedim hayatımı. Neredeyse 10 kez bir kağıda o günün tarihini yazıp (artık daha iyi olacağım diye) imzalıyorum fakat bir türlü görevleri yapamıyorum. Kağıda şifre olsun sadece ben anlayayım diye ejderha yazıyorum ("neden ejderha?" diye sormayın aklıma ilk o kelime geldi.) fakat yine olmuyor, anksiyete tarzı bir şey oluştu. Mesela kağıda bugün 14.06.2023 yazıp imza attım fakat 0'ı biraz kötü yazdığım için aklım hep oraya takıldı hiç görevlerimi yapamadım. Yemin ediyorum hayat bitti ya bu yüzden. Sırf bu yüzden üniversite sınavında kötü puan alacağım. Bırakayım şu kağıt işini diyorum. Kağıda imza atmadan işlerime başlayamıyorum. İlla görevlerimi yapmaya başladığım tarih bir kağıtta yazacak yoksa bünyem rahat etmiyor. Nasıl aşabilirim bu sorunu? Psikolojik sorunlarımın olduğunu düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler. Kimseye anlatmadım bu olayı sadece size anlatıyorum.

Yapacağın işleri aklında tutabilmek için parmak saydığın oluyor mu?

1.5 yılım çöp oldu bu sorun yüzünden. Aslında öncesinde de bazı takıntı tarzı şeylerim vardı ama bu kadar değildi.
ben paxera 20mg içiyorum. sende daha fazla okb etkısı artmadan ılaç iç. ama ilaç bobregı möbregi fazladan yorar baştan soylıyım. ama hıcbısey yapmadan gecmesı zor zaten

ben paxera 20mg içiyorum. sende daha fazla okb etkısı artmadan ılaç iç. ama ilaç bobregı möbregi fazladan yorar baştan soylıyım. ama hıcbısey yapmadan gecmesı zor zaten
yanı sıctın sıvama bari

Technopat Haberler

Geri
Yukarı