Eğer sukuna mahoraga tekniğini kullanamazsa gojo net alır sonsuzluğu aşamaz sukuna ve bunun yüzünden kaybederBu ikilinin savaşı çok güzeldi. Bir daha karşılaşsalardı sizce hangisi alırdı?
Sukuna alırdı yine.Bu ikilinin savaşı çok güzeldi. Bir daha karşılaşsalardı sizce hangisi alırdı?
Eğer sukuna mahoraga tekniğini kullanamazsa gojo net alır sonsuzluğu aşamaz sukuna ve bunun yüzünden kaybeder
Nasıl?Sukuna alırdı yine.
Gojo direk kendisi diyor düşündüğümden daha güçlüydü ve tüm gücünü bile kullanmıyordu. 10 gölge tekniğini kullanılmasa bile kitkat oluyor gojoNasıl?
Nasıl?
Gojo nasıl o kadar domine edebildi peki savaşı? Mesela bazıları gojonun moru kullandıktan sonra sukunanın göğsüne vurmak yerine boynunu koparabilecegini söylüyor.Gojo direk kendisi diyor düşündüğümden daha güçlüydü ve tüm gücünü bile kullanmıyordu. 10 gölge tekniğini kullanılmasa bile kitkat oluyor gojo
Sukuna tam gücünde değildi. Aynı zamanda kendi vücudu da değildi. Bu hem hız, fiziksel güç, dayanıklılığı kısıtlıyor. Attığım panelde de gözüktüğü gibi tam güç olmamasına rağmen o tam güç olmayan gücün tamamını bile kullanmıyordu.Gojo nasıl o kadar domine edebildi peki savaşı? Mesela bazıları gojonun moru kullandıktan sonra sukunanın göğsüne vurmak yerine boynunu koparabilecegini söylüyor.
Peki mangada tam detayını görmedim gojo nasıl kitkat oluyor sahiden? Ben mi kaçırdım orayı? "Gojo satoru kazandı" dan sonra gojoyu kitkat olmuş halde görüyoruz. Bu nasıl mümkün oldu?Sukuna tam gücünde değildi. Aynı zamanda kendi vücudu da değildi. Bu hem hız, fiziksel güç, dayanıklılığı kısıtlıyor. Attığım panelde de gözüktüğü gibi tam güç olmamasına rağmen o tam güç olmayan gücün tamamını bile kullanmıyordu.
Hollow purpleın sukunanın boğazını koparıp koparamayacağı tartışılır. Onun hakkında hiçbir yorum yapılamaz net bilgimiz yok
Plan yapıp mahorogaya kestiriyor.Peki mangada tam detayını görmedim gojo nasıl kitkat oluyor sahiden? Ben mi kaçırdım orayı? "Gojo satoru kazandı" dan sonra gojoyu kitkat olmuş halde görüyoruz. Bu nasıl mümkün oldu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.