Birisi bir çocuk, birisi lanetlerin kralı. Madem yenebilecekti Megumi olmadan neden beden değiştirdi? Koskoca lanetlerin kralıDostum ben de bunu anlamıyorum gerçekten Sukuna Megumi’nin bedenini kullandı diye güçsüz görünüyor ya bana bayağı komik geliyor bu. Yuta’nın gücü senin gözünde nedir? O da milletin tekniğini kullanıyor, hatta bedene bile girdi. Senin mantığınla Yuta’nın güçsüz olması lazım.
A yok yani mangayı okusan da gayet anlaşılır zaten. Spoiler ibaresi nasıl veriliyor bilmiyorum ama o malum karakter değişimi olmasa sonucun değişeceğini herkes biliyor.
Mahoraga bir teknik.Yani Sukunanın aldığı power up gibi düşünebilirsin,hem gerçekten de Megumi'nin bedenini almasaydı yenerdi derken hiçmi saçma gelmiyor ne yani karakter gelişimini yok mu saymamız gerekiyor.Birisi bir çocuk, birisi lanetlerin kralı. Madem yenebilecekti Megumi olmadan neden beden değiştirdi? Koskoca lanetlerin kralı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.