Bir kişi benimle uğraşıyor

Bir insanı görmezden gelmek kadar onu rahatsız edecek ve kızdıracak başka hiçbir durum yoktur. Emin ol, sen onu sallamadığın zaman sana daha çok bileniyordur. Ben senin yerinde olsam umursamam ama canımın istediği bir anda ona bir laf sokar güler geçerim.

Zamanında bunu sadece ittirerek ağlattım ben. Genelde bir sinek üstüne gelse ağlayan biri Kızlara hava atmak için ağlıyor.
O zaman sana bir tarif yazıyorum iyi dinle. Bu arkadaş kızlarla takılırken yanına gideceksin, büyük ihtimal kızlara hava atmak için seni küçük düşürecek. O anda yumruğu dudağına geçirirsin, ne yapacağını şaşırır zaten. Böyle yumuşak kişilere karşı biraz sert olacaksınız ki yaptığı hareketlerin farkına varıp hadlerini bilsinler. Bu arada Pendik'e yakınsan ben de gelebilirim.

@xCheesy99
Discord'a geliyorsa sen bunun bilgilerini ver, gelince sen kimsin falan sonra neredesin gibi bir "hacker" edasıyla ev adresini falan söyleyip korkutabilirim.
Hocam o iş biraz riskli olur falan sizin de başınız belaya girebilir.
Yakın değilim hocam Ama gayet iyi bir taktik.

Dövmenize bile gerek yok ağır başlı olun dik durun heybetinizden korksun. 8.sınıf'ın sonundan beri ayağımda postal botlarımla geziyorum hem seviyorum hem de kimilerine göre sert gösteriyor. Ona fiziksel değil de psikolojik olarak zarar verirseniz fiziksel olarak vereceğiniz zarardan daha etkili olacaktır.

Önce şikayet etmekle falan tehdit et baktın olmadı gözün yiyorsa gerçekten şikayet et bir daha senin hakkında konuşmaz bile fakat bir alternatif var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…