Satanay
Hectopat
Şiddet taraftarıyım böyle eblehlerin dişleri ellerine dökülünce aklı başına geliyor. Kır kafasını gözünü.
Bir insanı görmezden gelmek kadar onu rahatsız edecek ve kızdıracak başka hiçbir durum yoktur. Emin ol, sen onu sallamadığın zaman sana daha çok bileniyordur. Ben senin yerinde olsam umursamam ama canımın istediği bir anda ona bir laf sokar güler geçerim.Merhaba arkadaşlar. Sınıf grubunda bana ailevi ağır küfür eden bir çocuğa çok tilt oldum ve evine kadar gidip yüzünü gözünü dağıtasım var. Aynı sınıftayız öncelikle. Ben normal bir şekilde yazıyorum sürekli benimle dalga geçme peşinde ve ben uyardığım halde gidip küfür edince gruptan ayrıldım. Discord sunucuma kadar gelip özenti falan diyorKısacası 3 yaşında bir çocuktan farkı yok. Kendini 20 yaşında sanıyor herkese farklı farklı üstünlük kurmalar falan sonra uyuşturucu meraklısı gibi davranıyor. Sizce ne yapmalıyım? Sallamayıp devam mı edeyim yoksa evine kadar gidip uğraşmak zorunda mı bırakayım kendimi?
Katılmıyorum, sen onlara fiziksel anlamda zarar vermessen gram akıllanmazlar emin ol.Fiziksel anlamda sana ve yakınlarına zarar vermemişse şiddet taraftarı değilim.
O zaman sana bir tarif yazıyorum iyi dinle. Bu arkadaş kızlarla takılırken yanına gideceksin, büyük ihtimal kızlara hava atmak için seni küçük düşürecek. O anda yumruğu dudağına geçirirsin, ne yapacağını şaşırır zaten. Böyle yumuşak kişilere karşı biraz sert olacaksınız ki yaptığı hareketlerin farkına varıp hadlerini bilsinler. Bu arada Pendik'e yakınsan ben de gelebilirim.Zamanında bunu sadece ittirerek ağlattım ben. Genelde bir sinek üstüne gelse ağlayan biriKızlara hava atmak için ağlıyor.
Hocam o iş biraz riskli olur falan sizin de başınız belaya girebilir.@xCheesy99
Discord'a geliyorsa sen bunun bilgilerini ver, gelince sen kimsin falan sonra neredesin gibi bir "hacker" edasıyla ev adresini falan söyleyip korkutabilirim.
Yakın değilim hocamO zaman sana bir tarif yazıyorum iyi dinle. Bu arkadaş kızlarla takılırken yanına gideceksin, büyük ihtimal kızlara hava atmak için seni küçük düşürecek. O anda yumruğu dudağına geçirirsin, ne yapacağını şaşırır zaten. Böyle yumuşak kişilere karşı biraz sert olacaksınız ki yaptığı hareketlerin farkına varıp hadlerini bilsinler. Bu arada Pendik'e yakınsan ben de gelebilirim.
Belaya girebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.