Bir kişi benimle uğraşıyor

Merhaba arkadaşlar. Sınıf grubunda bana ailevi ağır küfür eden bir çocuğa çok tilt oldum ve evine kadar gidip yüzünü gözünü dağıtasım var. Aynı sınıftayız öncelikle. Ben normal bir şekilde yazıyorum sürekli benimle dalga geçme peşinde ve ben uyardığım halde gidip küfür edince gruptan ayrıldım. Discord sunucuma kadar gelip özenti falan diyor 🤣 kısacası 3 yaşında bir çocuktan farkı yok. Kendini 20 yaşında sanıyor herkese farklı farklı üstünlük kurmalar falan sonra uyuşturucu meraklısı gibi davranıyor. Sizce ne yapmalıyım? Sallamayıp devam mı edeyim yoksa evine kadar gidip uğraşmak zorunda mı bırakayım kendi mi?

Hiç kendini yorma direkt ailene durumu ciddi bir şekilde anlat. Beraber bir çözüm arayın. Yaşın küçük zaten şu an ailenin velayeti altındasın yapacağın negatif bir harekette ailen mesul tutulacak. Bu yüzden onları da gereksiz sorumluluk altına atacak bir hareket yapma.

Sanırım Avusturalya'dasın çocuk ırkçılık yapıyor olabilir. Sana Türk olduğun için böyle davranıyor olabilir olay daha çetrefilli hale gelir.

Çözüm:
993C3F40-6E33-4C43-BB76-48F60CEC83E5.jpeg

Bana ulaş, profesyonel bir şekilde söverim.
@Perceival sana Steam'den arkadaşlık isteği attım, bakabilir misin? Nick'imi değiştirdim. Yenisi, Ms. V.

Hiç kendini yorma direkt ailene durumu ciddi bir şekilde anlat. Beraber bir çözüm arayın. Yaşın küçük zaten şu an ailenin velayeti altındasın yapacağın negatif bir harekette ailen mesul tutulacak. Bu yüzden onları da gereksiz sorumluluk altına atacak bir hareket yapma.

Sanırım Avusturalya'dasın çocuk ırkçılık yapıyor olabilir. Sana Türk olduğun için böyle davranıyor olabilir olay daha çetrefilli hale gelir.
Yok hocam orda değilim sadece o yeri sevdiğim için yaptım 😃

Şimdi beyinleri durduracak soru soracağım. Sen 14 yaşındasın lise 1 sin onlar senden 1 yaş küçük. Onlar 8. sınıf olması gerekmez mi? Yani aynı okulda olması zor (lise/ortaokul birleşik değilse)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı