Merhaba arkadaşlar. Sınıf grubunda bana ailevi ağır küfür eden bir çocuğa çok tilt oldum ve evine kadar gidip yüzünü gözünü dağıtasım var. Aynı sınıftayız öncelikle. Ben normal bir şekilde yazıyorum sürekli benimle dalga geçme peşinde ve ben uyardığım halde gidip küfür edince gruptan ayrıldım. Discord sunucuma kadar gelip özenti falan diyorkısacası 3 yaşında bir çocuktan farkı yok. Kendini 20 yaşında sanıyor herkese farklı farklı üstünlük kurmalar falan sonra uyuşturucu meraklısı gibi davranıyor. Sizce ne yapmalıyım? Sallamayıp devam mı edeyim yoksa evine kadar gidip uğraşmak zorunda mı bırakayım kendi mi?
Hiç kendini yorma direkt ailene durumu ciddi bir şekilde anlat. Beraber bir çözüm arayın. Yaşın küçük zaten şu an ailenin velayeti altındasın yapacağın negatif bir harekette ailen mesul tutulacak. Bu yüzden onları da gereksiz sorumluluk altına atacak bir hareket yapma.
Sanırım Avusturalya'dasın çocuk ırkçılık yapıyor olabilir. Sana Türk olduğun için böyle davranıyor olabilir olay daha çetrefilli hale gelir.