Bir kişi neden RDR2'den sıkılır?

Grkm0146

Hectopat
Daha fazla  
En basitinden başlayayım. Oyunu hızlıca bitirmeye çalışmak, bir yerden bir yere seyahat ederken çıkan yan aktiviteleri yapmamak ve bundan dolayı sıkılmak veya oyundaki İngilizce ağır geldiği için hikayeyi anlamamak. Bir süreden sonra sadece bitirmek için oynamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
En basitinden başlayayım. Oyunu hızlıca bitirmeye çalışmak, bir yerden bir yere seyahat ederken çıkan yan aktiviteleri yapmamak ve bundan dolayı sıkılmak veya oyundaki İngilizce ağır geldiği için hikayeyi anlamamak. Bir süreden sonra sadece bitirmek için oynamak.

İlk oyunu öyle bitirdim çünkü sonunu merak ediyordum. Şuan tekrar başladım çıkan her yan görevi yapıyorum..

Toplumda belirli bir düşüncenin somutlaştırılmasından doğan sorundur.
Sizin RDR2'den sıkılmanız kadar normal bir durum yok.
Siz farkında olmadan, toplumun " RDR2 çok iyi oyun, nasıl zevk almazsın, hayatımda gördüğüm bayıldığım oyun" gibi söylemler yüzünden kendinizi bu oyuna adapte etmeniz ve beğenmeyince sıkıntıyı kendinizde aramanızdır.
Düz, overrated bir oyun bence.

Yavaşlığı, ağırlığı sevmeyenlerin kesinlikle sıkılacağı bir oyundur zaten RDR2, bunu hep söylemiştim. Yapacak bir şey yok, GTA 5, Cyberpunk gibi hızlılığı seviyorsunuz demek ki.

Overrated olduğu konusuna katılmıyorum fakat Türklerin bu oyunu aşırı fazla konuştuğundan dolayı, insanlarda overrated duygusu bırakıyor. Heryerde herkes içerik anlamında bu oyunu sömürüyor her oyun herkesi kendine sevdirecek diye bir kural yoktur, ben ne kadar denesemde Witcher 3 veya GoW 2019 tarzı oyunları sevemedim, kişisel birşeydir ben sevmedim diye bu oyunlara overrated yada kötü demem diyemem.
Siz farkında olmadan, toplumun " RDR2 çok iyi oyun, nasıl zevk almazsın, hayatımda gördüğüm bayıldığım oyun" gibi söylemler yüzünden kendinizi bu oyuna adapte etmeniz ve beğenmeyince sıkıntıyı kendinizde aramanızdır.

Evet beni çok sıktı cidden 6-7 kere yükledim yok çok sıkıcı ingilizcesi de ağır geldi muhtemelen bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı