Anakin SkywaIker
Megapat
- Makaleler
- 5
Ahahaha bu iş olsun söz çağıracağım, altına da gerek yok tavsiyelerin yeterAttığın tweet'i beğenmesin boş ver. O sadece başarılı bir sonuç elde edemediğin bir girişim. Ben kızın tavırlarını yakından görsem çok net konuşurdum da işte veli olarak gelememyarın işim var çünkü. Ama bir insan ile birkaç saat aynı mekanda kalayım ya da bir konu üzerine 20-30 dakika konuşayım, o kişinin sol akciğerine kadar anlatırım kim olduğunu.
Ama bu kız belki de senle dostluktan daha öte bir ilişki kurmak istiyor olabilir. Hatta kardeşinle ders çalışmaya size gelmesi belki de senle aynı çatı altında olmak, biraz daha yakın/samimi olmak amaçlıdır. Zaten 4 senedir tanışıyormuşsunuz, ailesini de tanıyorsun, ama bizim milletimiz gider kızını yabancıya gitmesin diye amca çocuğu ile evlendirir ama gidip de yıllardır tanıdığı, eli yüzü düzgün komşu oğlu ile evlendirmez. Tuhaf milletiz harbiden.
Dostum siz zaten aşk ile pişmişsiniz, belki de kız da aynı durumdadır, sizden hoşlanıyordur da ilk adımı sizden bekliyordur. Harekete geçmeden bunu cevaplamak zor bir şey.
Çiçek olayını şu yüzden söyledim, kız belki de çiçeklerden, ufak romantik notlardan hoşlanıyor olabilir.
Beni de nikaha çağırın, çeyrek altınımı şimdiden alayım da pahalıya kaçmasın benim için.
Haklısın içmesem daha iyi olur zaten eve dönmek de sıkıntılı olur o zaman. Peki ağzından en iyi şekilde nasıl alabilirim, ben hep o konuyu açar diye hayal ediyorum''İki sarhoş Alanya Evlendirme Dairesinde sızıp kaldı''
Böyle bir manşet olur gibime geldi bir an.
İçki berbat bir şeydir. Bir arkadaşım uyuşturucu kullanıyordu, ailesi kimden aldığını/kimle birlikte içtiğini öğrenmek için onu sarhoş etti, istedikleri cevabı da aldılar, hatta benim kullanıp kullanmadığımı bile sormuş arkadaşımın ailesi.
Belli ki kız içkiye düşkün, bırak içsin ama sen içme. Onu güvende tutmaya bak. Belki o sarhoşluğun etkisi ile senden hoşlandığını haykırır mekanda. Ya da evde, insanların az olduğu bir yerde içsin kız, sen yine yanında onu koru. Ev derken senin ya da kızın evi değil sakın, aileler yanlış anlar o zaman. Sonra ''basıldık'' dersiniz, aman diyeyim sizin evlerde olmaz.
Sen içme sakın, kız içsin ve başlasın anlatmaya, ya da sen sor ''Sen birine aşıkmışsın, kim bu erkek?'' diye sor. Belki o anda sarhoşluk etkisi ile çok şey itiraf edebilir.
Edit: Benim sevgim çok uzun değil idi kız ile aynı sırada 3 ay kadar oturduk. Zaten ondan sonra yanıma hiç sevmediğim bir kız oturdu, ben de kızı uzaktan 3 ay kadar daha sevdim (toplam 6 ay kadar) o kadar ama o zaman cesaretim sıfır idi. Toydum bir de. Şiir falan yazıyordum. Şimdi burada size tüyo verecek kadar bilgi sahibiyim ve cesaret tavana değiyor şu an.
Kız Overclock yapmış reis ben ne yapayımAbi gaza getirme gözünü seveyim, heyecan yaptım.
Cesaret verdiğin için teşekkür ederim, umarım ne olursa hayırlısı olur. Ama ben kızlara o gözle bakamıyorum yaKızın gönlü vardır diye düşünüyorum, içten içe senin hasretinle yanıyordur. Şaka yapmıyorum bu sefer, hem hayal kurmak iyi bir şeydir, insanı optimist yapar. Çabaların boşa giderse de üzülme, tecrübe edinmiş olacaksın. Bundan sonra kızları/kadınları daha iyi kavrayacaksın. Genellikle sağlıklı bir ilişki ya üniversite hayatında ya da iş hayatında kurulabiliyor.
Olmadı yazın Alanya'ya güzel Rus turist kızlar gelirse onlarla hoş bir sohbet edersin, bakarsın sevgili olmuşsunuz. Hem o turist kızların da amacı sıcak denizlere inmek ve doğru düzgün bir erkek ile tanışabilmek zaten, zira Rusya'nın genç erkekleri pek de akıllı değiller, sen de vesile olursun o kızlara, birlikte geçinip gidersiniz gül gibi.
AhahahahahaKız Overclock yapmış reis ben ne yapayım
İnşallah adam akıllı bir yere götürürYok turist kızları tek gecelik ilişki yaşa diye söylemedim zaten, senin o niyette olmadığın da gayet açık, sen duygu adamısın belli. Umarım kalbinin götürdüğü yere gidersin.