Bir kişinin senden hoşlandığını düşünmek

• Konuyu başlatan Eagle
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 142
  • Görüntüleme 16.928
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Attığın tweet'i beğenmesin boş ver. O sadece başarılı bir sonuç elde edemediğin bir girişim. Ben kızın tavırlarını yakından görsem çok net konuşurdum da işte veli olarak gelemem :D yarın işim var çünkü. Ama bir insan ile birkaç saat aynı mekanda kalayım ya da bir konu üzerine 20-30 dakika konuşayım, o kişinin sol akciğerine kadar anlatırım kim olduğunu.

Ama bu kız belki de senle dostluktan daha öte bir ilişki kurmak istiyor olabilir. Hatta kardeşinle ders çalışmaya size gelmesi belki de senle aynı çatı altında olmak, biraz daha yakın/samimi olmak amaçlıdır. Zaten 4 senedir tanışıyormuşsunuz, ailesini de tanıyorsun, ama bizim milletimiz gider kızını yabancıya gitmesin diye amca çocuğu ile evlendirir ama gidip de yıllardır tanıdığı, eli yüzü düzgün komşu oğlu ile evlendirmez. Tuhaf milletiz harbiden.

Dostum siz zaten aşk ile pişmişsiniz, belki de kız da aynı durumdadır, sizden hoşlanıyordur da ilk adımı sizden bekliyordur. Harekete geçmeden bunu cevaplamak zor bir şey.

Çiçek olayını şu yüzden söyledim, kız belki de çiçeklerden, ufak romantik notlardan hoşlanıyor olabilir.

Beni de nikaha çağırın, çeyrek altınımı şimdiden alayım da pahalıya kaçmasın benim için. :ROFL:
Ahahaha bu iş olsun söz çağıracağım, altına da gerek yok tavsiyelerin yeter :D. Şimdi çok pısırık gibi olacak ama, benim normal de hiç samimiyetim de yoktu. Hatta son 2 senedir selamlaşıyoruz. Ailesi ise onlar bize geldiğinde ve laf arasında tanıdığım kişiler. Bende senin gibi bir kızı çok uzun zaman sevdim ama açılamadım kanka oldum ve sevgilisiyle ayrılıp barışmalarını dinledim sürekli. Ve cidden sevmek zorluk gibi geliyor. Emin olamadan tekrar o hislere dönmeye insanın enerjisi kalmıyor. Birde eğer hisleri yoksa elindeki her şey alınmış gibi oluyorsun. Birde bir konu hakkında da danışmak istiyorum, bu kız masaya oturunca, birisi bir şey demez ise yürüyemeyecek kıvama gelene kadar içer. Ve abi olduğum için genelde kontrolümü kaybetmemek için ben ağzıma sürmem çünkü fena kaybediyorum. Bu kızla oraya gidebilirsem içeceği için niyetini nasıl öğrenebilirim (yine sinsice)? Ve bende içmeli miyim emin değilim, kontrolü kaybedip kıza itiraf etmek istemiyorum.

''İki sarhoş Alanya Evlendirme Dairesinde sızıp kaldı''

Böyle bir manşet olur gibime geldi bir an. :ROFL:

İçki berbat bir şeydir. Bir arkadaşım uyuşturucu kullanıyordu, ailesi kimden aldığını/kimle birlikte içtiğini öğrenmek için onu sarhoş etti, istedikleri cevabı da aldılar, hatta benim kullanıp kullanmadığımı bile sormuş arkadaşımın ailesi.

Belli ki kız içkiye düşkün, bırak içsin ama sen içme. Onu güvende tutmaya bak. Belki o sarhoşluğun etkisi ile senden hoşlandığını haykırır mekanda. Ya da evde, insanların az olduğu bir yerde içsin kız, sen yine yanında onu koru. Ev derken senin ya da kızın evi değil sakın, aileler yanlış anlar o zaman. Sonra ''basıldık'' dersiniz, aman diyeyim sizin evlerde olmaz.

Sen içme sakın, kız içsin ve başlasın anlatmaya, ya da sen sor ''Sen birine aşıkmışsın, kim bu erkek?'' diye sor. Belki o anda sarhoşluk etkisi ile çok şey itiraf edebilir.

Edit: Benim sevgim çok uzun değil idi kız ile aynı sırada 3 ay kadar oturduk. Zaten ondan sonra yanıma hiç sevmediğim bir kız oturdu, ben de kızı uzaktan 3 ay kadar daha sevdim (toplam 6 ay kadar) o kadar ama o zaman cesaretim sıfır idi. Toydum bir de. Şiir falan yazıyordum. Şimdi burada size tüyo verecek kadar bilgi sahibiyim ve cesaret tavana değiyor şu an.

''İki sarhoş Alanya Evlendirme Dairesinde sızıp kaldı''

Böyle bir manşet olur gibime geldi bir an. :ROFL:

İçki berbat bir şeydir. Bir arkadaşım uyuşturucu kullanıyordu, ailesi kimden aldığını/kimle birlikte içtiğini öğrenmek için onu sarhoş etti, istedikleri cevabı da aldılar, hatta benim kullanıp kullanmadığımı bile sormuş arkadaşımın ailesi.

Belli ki kız içkiye düşkün, bırak içsin ama sen içme. Onu güvende tutmaya bak. Belki o sarhoşluğun etkisi ile senden hoşlandığını haykırır mekanda. Ya da evde, insanların az olduğu bir yerde içsin kız, sen yine yanında onu koru. Ev derken senin ya da kızın evi değil sakın, aileler yanlış anlar o zaman. Sonra ''basıldık'' dersiniz, aman diyeyim sizin evlerde olmaz.

Sen içme sakın, kız içsin ve başlasın anlatmaya, ya da sen sor ''Sen birine aşıkmışsın, kim bu erkek?'' diye sor. Belki o anda sarhoşluk etkisi ile çok şey itiraf edebilir.

Edit: Benim sevgim çok uzun değil idi kız ile aynı sırada 3 ay kadar oturduk. Zaten ondan sonra yanıma hiç sevmediğim bir kız oturdu, ben de kızı uzaktan 3 ay kadar daha sevdim (toplam 6 ay kadar) o kadar ama o zaman cesaretim sıfır idi. Toydum bir de. Şiir falan yazıyordum. Şimdi burada size tüyo verecek kadar bilgi sahibiyim ve cesaret tavana değiyor şu an.
Haklısın içmesem daha iyi olur zaten eve dönmek de sıkıntılı olur o zaman. Peki ağzından en iyi şekilde nasıl alabilirim, ben hep o konuyu açar diye hayal ediyorum :D, ki konu illa aşka gelir oturup siyaset tartışmayız herhalde :D. Birde dediğim gibi sence gönlü var mı kızın? Yoksa çok mu hayalperestim? Hepsi boşa gitmesin şimdi :D.

Kızın gönlü vardır diye düşünüyorum, içten içe senin hasretinle yanıyordur. Şaka yapmıyorum bu sefer, hem hayal kurmak iyi bir şeydir, insanı optimist yapar. Çabaların boşa giderse de üzülme, tecrübe edinmiş olacaksın. Bundan sonra kızları/kadınları daha iyi kavrayacaksın. Genellikle sağlıklı bir ilişki ya üniversite hayatında ya da iş hayatında kurulabiliyor.

Olmadı yazın Alanya'ya güzel Rus turist kızlar gelirse onlarla hoş bir sohbet edersin, bakarsın sevgili olmuşsunuz. Hem o turist kızların da amacı sıcak denizlere inmek ve doğru düzgün bir erkek ile tanışabilmek zaten, zira Rusya'nın genç erkekleri pek de akıllı değiller, sen de vesile olursun o kızlara, birlikte geçinip gidersiniz gül gibi.

Kızın gönlü vardır diye düşünüyorum, içten içe senin hasretinle yanıyordur. Şaka yapmıyorum bu sefer, hem hayal kurmak iyi bir şeydir, insanı optimist yapar. Çabaların boşa giderse de üzülme, tecrübe edinmiş olacaksın. Bundan sonra kızları/kadınları daha iyi kavrayacaksın. Genellikle sağlıklı bir ilişki ya üniversite hayatında ya da iş hayatında kurulabiliyor.

Olmadı yazın Alanya'ya güzel Rus turist kızlar gelirse onlarla hoş bir sohbet edersin, bakarsın sevgili olmuşsunuz. Hem o turist kızların da amacı sıcak denizlere inmek ve doğru düzgün bir erkek ile tanışabilmek zaten, zira Rusya'nın genç erkekleri pek de akıllı değiller, sen de vesile olursun o kızlara, birlikte geçinip gidersiniz gül gibi.
Cesaret verdiğin için teşekkür ederim, umarım ne olursa hayırlısı olur. Ama ben kızlara o gözle bakamıyorum ya :). Sakın yanlış anlama sana laf etmiyorum. Ben daha ziyade duygusal bir insanımdır onlar genelde yarını yokmuş gibi eğleniyor :D.

Kız Overclock yapmış reis ben ne yapayım :D
Ahahahahaha :D, inşallah dediğin gibi olur ne diyim :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı