''İki sarhoş Alanya Evlendirme Dairesinde sızıp kaldı''
Böyle bir manşet olur gibime geldi bir an.
İçki berbat bir şeydir. Bir arkadaşım uyuşturucu kullanıyordu, ailesi kimden aldığını/kimle birlikte içtiğini öğrenmek için onu sarhoş etti, istedikleri cevabı da aldılar, hatta benim kullanıp kullanmadığımı bile sormuş arkadaşımın ailesi.
Belli ki kız içkiye düşkün, bırak içsin ama sen içme. Onu güvende tutmaya bak. Belki o sarhoşluğun etkisi ile senden hoşlandığını haykırır mekanda. Ya da evde, insanların az olduğu bir yerde içsin kız, sen yine yanında onu koru. Ev derken senin ya da kızın evi değil sakın, aileler yanlış anlar o zaman. Sonra ''basıldık'' dersiniz, aman diyeyim sizin evlerde olmaz.
Sen içme sakın, kız içsin ve başlasın anlatmaya, ya da sen sor ''Sen birine aşıkmışsın, kim bu erkek?'' diye sor. Belki o anda sarhoşluk etkisi ile çok şey itiraf edebilir.
Edit: Benim sevgim çok uzun değil idi kız ile aynı sırada 3 ay kadar oturduk. Zaten ondan sonra yanıma hiç sevmediğim bir kız oturdu, ben de kızı uzaktan 3 ay kadar daha sevdim (toplam 6 ay kadar) o kadar ama o zaman cesaretim sıfır idi. Toydum bir de. Şiir falan yazıyordum. Şimdi burada size tüyo verecek kadar bilgi sahibiyim ve cesaret tavana değiyor şu an.