Eagle
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Aynen öyle.Makine değil ya bu insan. Sevgiye ve merhamete de ihtiyacı var.
Ben ilgisini çektiğimi düşünüyorum, sürekli konuşuyoruz. Yan yana da oturuyoruz, moral için teşekkürler.Sessiz ve derinden gitmelisin, onun dikkatini çekmeye çalışabilirsin, sende etkileneceği bir şeyler görmeli, mesela bu çocuk ne kadarda duygusalmış ne kadarda güzel özellikleri kişiliği varmış diyecek, sende bir şey bulmalı, bu kız sana gülümsemiş dikkat ettiysen, bir şey bulmasaydı niye gülümsesinki, eğer kızın gönlüne girmeyi başarabilirsen, havalıda güzelde olsa seninle yakınlık kurar, hem burası lisedir buradaki ilişkiler geçicidir, sadece flörtle biter, onun için açılmalısın, kabul ederse sevinirsin, reddederse gerçekleri reddedilmenin acısını kabul edip önüne bakarsın, sana mutluluklar dilerim, vesselam.
Arkadaşım sevgili yapmayı düşünüyor musun diye sorunca kim olduğuna bağlı emin değilim demiş ne kadar doğru bilemiyorum.Bazı kızlar vardır herkese mavi boncuk dağıtırlar. Bazıları vardır sadece sevdiği erkeğin söylediklerine güler ve onunla beraber aynı mekanda bulunmaktan, beraber bir şeyler yapmaktan zevk alır.
Hangisi olduğunu anlamak için ufaktan kızın gönlünü yoklamalısın,
Git kalbini mıncır o kızın!!!
Şaka şaka, en güzeli baş başa bir anda birtakım sorular ile kalbinde biri olup olmadığını anlamaktır. Mesela romantik bir filmi izlemek için sinemaya davet et, film arasında falan filmin konusu üzerinden sohbet aç, ve bombayı patlat, I LOVE YOU!!!