Bir kişinin senden hoşlandığını düşünmek

• Konuyu başlatan Eagle
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 142
  • Görüntüleme 16.983
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makine değil ya bu insan. Sevgiye ve merhamete de ihtiyacı var.
Aynen öyle.

Sessiz ve derinden gitmelisin, onun dikkatini çekmeye çalışabilirsin, sende etkileneceği bir şeyler görmeli, mesela bu çocuk ne kadarda duygusalmış ne kadarda güzel özellikleri kişiliği varmış diyecek, sende bir şey bulmalı, bu kız sana gülümsemiş dikkat ettiysen, bir şey bulmasaydı niye gülümsesinki, eğer kızın gönlüne girmeyi başarabilirsen, havalıda güzelde olsa seninle yakınlık kurar, hem burası lisedir buradaki ilişkiler geçicidir, sadece flörtle biter, onun için açılmalısın, kabul ederse sevinirsin, reddederse gerçekleri reddedilmenin acısını kabul edip önüne bakarsın, sana mutluluklar dilerim, vesselam.
Ben ilgisini çektiğimi düşünüyorum, sürekli konuşuyoruz. Yan yana da oturuyoruz, moral için teşekkürler.

Bazı kızlar vardır herkese mavi boncuk dağıtırlar. Bazıları vardır sadece sevdiği erkeğin söylediklerine güler ve onunla beraber aynı mekanda bulunmaktan, beraber bir şeyler yapmaktan zevk alır.

Hangisi olduğunu anlamak için ufaktan kızın gönlünü yoklamalısın,
Git kalbini mıncır o kızın!!!

Şaka şaka, en güzeli baş başa bir anda birtakım sorular ile kalbinde biri olup olmadığını anlamaktır. Mesela romantik bir filmi izlemek için sinemaya davet et, film arasında falan filmin konusu üzerinden sohbet aç, ve bombayı patlat, I LOVE YOU!!!
Arkadaşım sevgili yapmayı düşünüyor musun diye sorunca kim olduğuna bağlı emin değilim demiş ne kadar doğru bilemiyorum.

@Eagle ağırdan alırken kızı başkası kapmasın?

Daha yeni yeni tanıyorsanız ufak tefek yardımlaşmalarda bulunabilirsiniz mesela ders notları ile ilgili karşılıklı olarak.
Çok yakınız zaten yarın söylemeyi düşünüyorum.
Aşık olduysan git söyle. Böyle şeyler pat diye yapılmalı. Düşünmenin sonu yok :)
Aynen öyle.

Çok basit. Sinemaya davet et. Gelirse hareketlerine ve giyinişine dikkat et. Özen gösteriyorsa seviyordur. Gerçi baktığında anlaman lazım ama. Çok zor değil anlamak.
Sinema için ikimizin de zamanı yok ancak daha çok erken değil mi? Önce açılmalıyım vs?

@Anakin SkywaIker sapık mı? Biliyorum Türkiye gibi muhafazakar kesimin fazla olduğu bir ülkedeyiz ama tanıdığın bu kız ile eğer ailesini de tanıyor isen kahvaltıya/gezmeye davet etmende asla sorun olmaz, kız içki içtiğine göre büyük ihtimal Anadolu kızı gibi babasının sözünden çıkmayan bir kız değil aksine modern bir ailenin kızıdır ve Ege, Trakya ya da Akdeniz bölgelerinden birisi bu kızın memleketidir.

Kendi ailen bu kızla olan yakınlığına ne der bilemem ama çevrendekiler ''ooo hayırlı olsun'' demeye başlarlar buna eminim. Ailen sana olur da laf ederse, ''ana, bu kız senin gelinin olacak'' dersin. :ROFL:

Aklını temiz tut. :D

Şeytana uyma.:D
Nr konu bakımından?

@Anakin SkywaIker sapık mı? Biliyorum Türkiye gibi muhafazakar kesimin fazla olduğu bir ülkedeyiz ama tanıdığın bu kız ile eğer ailesini de tanıyor isen kahvaltıya/gezmeye davet etmende asla sorun olmaz, kız içki içtiğine göre büyük ihtimal Anadolu kızı gibi babasının sözünden çıkmayan bir kız değil aksine modern bir ailenin kızıdır ve Ege, Trakya ya da Akdeniz bölgelerinden birisi bu kızın memleketidir.

Kendi ailen bu kızla olan yakınlığına ne der bilemem ama çevrendekiler ''ooo hayırlı olsun'' demeye başlarlar buna eminim. Ailen sana olur da laf ederse, ''ana, bu kız senin gelinin olacak'' dersin. :ROFL:
Hahahahshaha

Annesi biraz tutucu ama eğlenceli babası ise biraya düşkün kızın ortamı bir yandan Shamless'ı anımsatıyor aslında :D. Ve kız, kardeşimin arkadaşı o zaman boyunca hep eve gelip ders falan çalıştılar, yatıya kaldılar. Bende insanların ''vayyy demek yıllarca yan gözle baktın'' demelerinden korkuyorum.

Çok yakınız zaten yarın söylemeyi düşünüyorum.

Biraz erken olmaz mı ben en başta fark etmeden açıl dedim de kız daha okula geleli 3 gün olmuş, kız da önceki okulunda birinci imiş, derslerde eğer parmak kaldırıp cevap veriyorsa, söylediği her kelimedeki ses tonunu analiz et dikkatlice, hatta yürüyüşüne bak çaktırmadan, bir insanın karakteri yürüyüşünden bile belli olur kimi zaman. Bunlardan sonra kızın havalı mı yoksa mütevazi mi olduğunu anlarsın. Eğer havalı ise ''daha dün geldim, sen, hayırdır'' diyebilir, eğer mütevazi bir kız ise ''seninle tanışabiliriz'' diyebilir. Seninle aynı sınıfta olsam daha kolay müdahale ederdim. Ya da dur yarın birinin velisi olarak okula geleyim en iyisi. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı