Eagle
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Topluma boyun eğme. İlk okuduğumda shammales sandım ama Türk versiyonu olan Bizim Hikaye gibi hahahahah.Annesi biraz tutucu ama eğlenceli babası ise biraya düşkün kızın ortamı bir yandan Shamless'ı anımsatıyor aslında. Ve kız, kardeşimin arkadaşı o zaman boyunca hep eve gelip ders falan çalıştılar, yatıya kaldılar. Bende insanların ''vayyy demek yıllarca yan gözle baktın'' demelerinden korkuyorum.
Anladığımı düşünüyorum. Bu konularda biraz tecrübem var ben anladığımı düşünüyorum.Abi baktığında nasıl anlayamıyorsun? Baktığında anlayabilmen lazım.
Aga şimdi şöyle birşey var, kız bi ara hastalık atlatmış yani kafasınj vurmuş hastanede kalmış, yürümesinde sıkıntı var. Neyse ilk konuşmayı o başlattı ayrıca sürekli temas etmeye çalışıyordu.Biraz erken olmaz mı ben en başta fark etmeden açıl dedim de kız daha okula geleli 3 gün olmuş, kız da önceki okulunda birinci imiş, derslerde eğer parmak kaldırıp cevap veriyorsa, söylediği her kelimedeki ses tonunu analiz et dikkatlice, hatta yürüyüşüne bak çaktırmadan, bir insanın karakteri yürüyüşünden bile belli olur kimi zaman. Bunlardan sonra kızın havalı mı yoksa mütevazi mi olduğunu anlarsın. Eğer havalı ise ''daha dün geldim, sen, hayırdır'' diyebilir, eğer mütevazi bir kız ise ''seninle tanışabiliriz'' diyebilir. Seninle aynı sınıfta olsam daha kolay müdahale ederdim. Ya da dur yarın birinin velisi olarak okula geleyim en iyisi.![]()