Bir kişiyi kırmayın

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Merhabalar,
Konu dışı kategorisinde öylesine bir yazı yazmak istedim, umarım kural dışı falan değildir. Yaşadığım bir olayı bahsetmek isterim sizlere. Bir kişiyi kırmayın, onun gönlünü bozmayın, her zaman yapıcı olmaya çalışın, her zaman tamamlayıcı olmaya çalışın; bir kişinin gönlünü, kalbini, hatrını kesinlikle yıkmayın. Değmiyor çünkü. Bir de şöyle bir şey var, DA'da bir adamın yazısında da okumuştum. Bu yazıyı okuyorsan sana selam olsun dostum. Yaptığımız şeyi de illaki yaşıyoruz, sen bir gün birini kırarsan gelir seni de kırarlar.

Üç kuruşluk dünyada yaşıyoruz zaten, birbirimizi kıra kıra nereye kadar gidebiliriz? Görüyorum, kimse yapıcı olmuyor. Herkes birbirine laf atma peşinde, herkes birbirini kırma peşinde. Herkes birbirini kendi çıkarları için kullanmaya çalışıyor. Bu şekilde nereye kadar gidebiliriz?

Çok az insan vardır menfaati için yaşamayan. En basitinden günümüzde hırsızlığı bile haklı çıkarmaya çalışanlar var. 5 lira için bir anne ve çocuğunu öldürenleri gördü bu gözler.

@AirLife, aslında ne ekersen onu biçersin, sen birini kırarsan seni kıran da çıkar. Ben onu demek istemiştim ve haklısınız, genel olarak da hak etmiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı