Bir kıza nasıl açılınır?

Confimante

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sevdiğim bir kız var ve yaşım oldukça düşük. Bunun farkındayım, açılmak istiyorum fakat aynı sınıftayız. Reddederse çok rezil olurum. Yardım eder misiniz, ne yapmam gerek?

Rezil olacak bir durum yok insanın birine onu sevdiğini söylemesi ne kadar güzel. Tek başınayken söylersen rezil de olmazsın kimseye. Samimi duygularınla konuş ama şunu da unutma eğer karşılık vermezse dünyanın sonuymuş gibi bir hisse sakın kapılma yoksa öz güvenini hepten kaybedebilirsin. 😉

Bir kıza ya da bir hayvana çok bağlanmamak gerek çünkü onu kaybettiğinde en çok sen üzülürsün.
Konu ile alakasız ama şu ana kadar 1 kere bile sevgilim olmadı. Olmasınıda istemem. Lise 1 de bende 1 kıza teklif etmiştim ama reddedince çok üzülmüştüm. O zamandan beridir kız işlerine girmiyorum. PC de oyun oynuyorum en azından stresten uzak ve rahat.

İki polis kıyafetli asam ayarlıyorsun çantanda da “Seni Seviyorum...” yazılı pankart olacak o polis kıyafetli adamlar gelecek çantan da tehlikeli madde var diyecek o sırada herkes toplanacak adamlar çantayı açacak pankartı açacak kıza sarılacaksın, reddetme şansı 0.

Arkadaşlar sevdiğim bir kız var ve yaşım oldukça düşük. Bunun farkındayım, açılmak istiyorum fakat aynı sınıftayız. Reddederse çok rezil olurum. Yardım eder misiniz, ne yapmam gerek?
Bu konularda pek bilgim olmasa da, @yuvacıklı hocamı dinlemeni tavsiye ederim. Bu konularda tecrübeli bir abimiz olduğunu düşünüyorum.

Neden şöyle konular yok: "Bir erkeğe nasıl açılınır?" Gerçekten çok merak ediyorum neden?

Aynı sınıftaysan hatta aynı okuldaysan hiç bulaşma. reddederse hemen arkadaşlarına söyler ondan ona ondan ona yayılır oo çıkma teklifi etmişsin falan filan dalga geçerler mağdur olursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı