Bir kıza nasıl açılınır?

7.sınıfım söyler mi sence ama çok mutsuzum böyle.

Söyler. Ama rezil olmazsın. Bu arada yaşın küçükmüş reis ya. ( bu işler için.) Yani ben mesela bir kıza yazacağım zaman, yakın olduğum kız arkadaşlarım var. Bazen onlara konuşturuyorum :D Eğer yüzyüze açılacaksan tabiri caizse cool takılman lazım. Yani taktik vereceğim de daha 7. sınıfmışsın. Lise falan olsan birşeyler söylerdim de. Mesela kızlara canım veya güzelim demek. Güzelliği ile ilgili iltifat etmek. Biriyle ilgili dedikodu yaparken mesela onu övmek vs. vs. İlk sevgilim 8.sınıfın yazında olmuştu benim. Aga senin yaş ta küçük, bence arkadaş vesilesiyle sevdiğini iletebilirsin.

Arkadaşlar sevdiğim bir kız var ve yaşım oldukça düşük. Bunun farkındayım, açılmak istiyorum fakat aynı sınıftayız. Reddederse çok rezil olurum. Yardım eder misiniz, ne yapmam gerek?

Hocam bana kalırsa çok işe yarayan bir taktik var öncelikle sağlam ve güvenilir bir arkadaşa ihtiyacın var sonra bu kıza yazacaksın diyeceksin senden çok hoşlanıyorum kız derse ayy bende senden ne ala ama eğer derse ki ben seni sevmiyorum ya da sadece arkadaşız o zaman ya biz arkadaşlarla DC oynuyorduk kusura bakma birkaç arkadaşına da bunu onayladı mı tamam rezil olmadın eğer olumlu cevap alırsan aferin yola devam.
Not: Eğer onaylarsa ilk birkaç gün abartma.
Not2: Denemek için 1 maximum 2 atımlık kurşunun var önce sende hoşlandığına neredeyse emin ol ya da böyle yapmaya çalış.
Not2: Bana kalırsa aranızda iyi bir arkadaşlık bağı olmalı ki seni herkese rezil etmesin.

@differentturk hocam komik olan şey nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı