Bir kıza nasıl açılınır?

KG68

Hectopat
Bir tane arkadaşım var. Bir süredir bundan hoşlanıyorum bayağı da samimiyiz. Açılmak istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Ben sana karşı bazı duygular besliyorum ve bunlardan haberdar olmanı istiyorum." bitti.

Eğer teklif edeceksen: "Ben ve sen değil, biz olmak ister misin?"

Eğer etmeyeceksen: "Bu teklif değil, sadece bilmeni istedim."

Bu kadar, olmazsa da boşver gitsin; bu olmaz bir dahakine olur o da olmaz başka zaman olur.

Açılma. Bu işleri tek bir cümleye dökünce karşıyı korkutursun. "Senden bir süredir hoşlanıyorum, baya da takılıyoruz beraber vakit geçiriyoruz falan filan. Benimle çıkar mısın?" dediğinde ya "Ben seni yakın arkadaş olarak görüyordum, baya da iyiydik şaka falan yapıyorsun herhalde?" dediği zaman zort diye kalmamak için açılma. Olayı akışına bırak, illa adını koymak için "Ben teklif edeyim, o da kabul etsin" gibi bir durum söz konusu değil. Akışına bırak kız ilk hamleyi yapsın.

Açılma. Bu işleri tek bir cümleye dökünce karşıyı korkutursun. "Senden bir süredir hoşlanıyorum, baya da takılıyoruz beraber vakit geçiriyoruz falan filan. Benimle çıkar mısın?" dediğinde ya "Ben seni yakın arkadaş olarak görüyordum, baya da iyiydik şaka falan yapıyorsun herhalde?" dediği zaman zort diye kalmamak için açılma. Olayı akışına bırak, illa adını koymak için "Ben teklif edeyim, o da kabul etsin" gibi bir durum söz konusu değil. Akışına bırak kız ilk hamleyi yapsın.
Türk kızları eğer çok yakışıklı değilsen asla ilk hamleyi yapmaz.

Kızlar böyle durumlarda önce kendilerine itiraf etmeleri lazım, sonra karşıya hamle yaparlar. Yani teklif ettiği ana kadar bile belki emin değildir senden hoşlandığından. O yüzden asla ilk adımı atmamayı öneririm. Kendi tecrübem açısından konuşuyorum açıkçası, her durum da aynıdır diyemem fakat doğanın kanunu... Kaçan kovalanır.

Okul çıkışı takılalım mı de, takılın öyle 2-3 kere. Sonuncusunda oturun bir kafede orada normal konuşun, sonra seninle bir şey konuşabilir miyim diye gir konuya. Biraz utangaçım nasıl anlatacağım bilmiyorum falan da diyebilirsin konuya ilk girdiğinde. Ne hissettiğini anlat kıza, kız ilgili davranmıyorsa yapabileceğin 2 şey var.

YOL I:
Boşver o kadar da önemli değil de. Ciddiliği boz. Konuyu değiştir.
YOL II:
Şakaydı falan de, geçiştir.

Her türlü arkadaşlığın bozulacak, ama en azından açılmış olacaksın. Tavsiyem başka kızlarla tanış, tek bir kişiye bağlanma. Knk bu işler lise sınavları gibi, kötü geçer ama 95-100 falan alırsın, belki de tam tersi olur. Takma kafayı, hayatı yaşa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı