Hoşlanılan bir kıza nasıl açılınır?

Mesajları okumadım ama yorumumu bırakayım.

Tanıştığın bir kıza açılacaksan bunu kesinlikle face-to-face olarak yapmak zorundasın. Zorundasın kaçarı yok. Facebook'tan açıldın, hadi şansına kabul etti ama çok uzun sürmez.

Face-to-face ;)
Keşke ilk sayfad'ki yorumları okusaydın. Ortam müsait olmayacak. Yine'de yorum için sağ ol.

"Tam evlenilecek kız" dediğinize göre durum oldukça ciddi.(y) Zaten ciddi olmayan konuya yorum yazmam.:)

Yürü kardeşim, Technopat ailesi olarak arkandayız. (y)

Son bir şey daha yazayım: Esasen çekingenlik böyle durumlarda insanı zor duruma bırakabiliyor ancak insan hayatında olmazsa olmaz. Düşünün yüzsüz denilmektense ağırbaşlı, efendi, haliyle çekingen olarak anılmak çok daha makbule geçer.(y)
Demek istediğim; neden çekingenim deyip kendine haksızlık edip fazla mahçup olma.
Bu huyunla övünüp gelin adayının karşısında daha rahat takınmalısın. :)

Bir kızdan sana tavsiye sakın yüz yüze yapma bu işi çünkü ne yapacağı belli olmaz eğer heyecanlanırsa falan tokat bile atabilir oda seni seviyor olsa bile. İkincisi niyetini benimle çıkar mısın diyerek berbat etme çünkü bu cümlenin saçma sapan bir anlamı var. Ve artık itiraf et çünkü kızlar beklemeyi sevmez daha fazla zaman kaybetme. Zaten dediklerine bakılırsa kız da boş değil. Tahmin etmiştir seni niyeti olmasa uzaklaşırdı. Bunlar benden sana tavsiye ama unutma her kız birbirinin aynısı değildir ben sadece kendi açımdan söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı