Bir kıza nasıl açılınır?

Mesela hoşlandığım kıza gidip ben birinden hoşlanıyorumda ona nasıl açılabilirim kendinden örnek veririrmişim desem saçmalamış olur muyum ?
Fazlasıyla olursun. O taktikler asırlar önce bitti. :)
Senin yapman gereken, bir yerlere davet etmek. Davetini kabul edecek mi? Davetine ne kadar özenli gelecek?
Geri kalanını vücut dilini okuyarak az biraz durum hakkında çıkarım yaparsın. Sonrasında seni daha yakın tanımak istiyorum dersin. O mesajı alır zaten. Aynı iş yerinde çalışıyoruz demişsin ama içinde böyle bir şey varsa saklaman daha kötü olur. Sonuç olumsuz olursa eğer hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam et. Başka insanlarla tanış, görüş.

Evet olursun. Hatta nefret bile kazanırsın. Akşam çıkışta işin var mı bir yerlere gidelim mi yemek yiyelim mi gibi randevu tekliflerinde bulun zaten kabul ediyorsa hoşlanıyordur. Güzel güzel sohbet edersiniz yani sohbet etmeyi biliyorsundur bilmiyorsan ortak arkadaşlarından bahsedip yaşanmış komik anılarından bahsedebilirsin yaptığın salaklıklar onu güldürüyorsa olmuştur.
Nefret edeceğini sanmıyorum ama kıskançlık yapabilir. Direk teklifte bulunmak istemiyorum cok ani olması sıkıntı olabilir
Bütün sırrı bozdun şuan.
Bütün sır derken :)

Bütün sır derken :)

Bu başlıkları oku. Sana şaka yapıyordum. Eğer kızla arkadaş gibi olursan yada öyle saçma şeyler yaparsan, kız senden nefret eder. Arkadaşlarıyla konuşurken "şu slk" diye bahseder.

Daha yeni reddedilen biriyim. Eğer kızın sana karşı duyguları olduğundan eminsen düşünme bile. Reddedildiğinde keşke açılmasaydım diyeceksen bence hiç bulaşma. Ben alıştım reddedilmeye artık benım için sorun olmuyor 😂
Bu yüzde açılmak istemiyorum kız arkadaşı olarak görürüyor girişe olabilir

Türkiye'de bir kızın sana duyguları olsa bile ima yapar. Gelip sana peşin peşin seviyorum, aşığım demez. Türkiye çünkü burası, herkes prenses.

Benim fikrimi soracak olursan, madem eskiden gelen bir tanışıklığınız ve samimiyetiniz var bunu sürdür. İş çıkışı kahveye davet et mesela. Daha sonra bu akşam yemeği vs. olur. Biraz vakit geçir. Nelerden hoşlandığını sor. Ona göre biraz konuşturursan kızı bayır aşağı gidersiniz. Genelde kadınlar konu açıldıktan sonra açılıyorlar ve artık akış onlara kalıyor.

Yüzüne, gözüne bakarak konuşmak önemli. O da insan sen de insansın. Kimseden utanma, çekinme.

Çok sıkmadan mesajlar da at arada. Cevap veriyorsa düzenli ve önemsiyorsa anlarsın bir şeyler zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı