Bir kızdan hoşlanıyorum ama yanına gitmeye utanıyorum

Micro$oft

Kilopat
Daha fazla  
Buraya konu açacağımı düşünmezdim ama artık dayanamıyorum. Lisedeyim, başka sınıftan bir kız var. Genellikle okul bahçesinde yanında bir kızla oturuyor. Utanıyorum sapık falan derse diye ve nereden konu açacağımı bulamıyorum. Nasıl tanışırım?

Keşke ergenliğe girmeseydim.

Buraya konu açacağımı düşünmezdim ama artık dayanamıyorum. Lisedeyim, başka sınıftan bir kız var. Genellikle okul bahçesinde yanında bir kızla oturuyor. Utanıyorum sapık falan derse diye ve nereden konu açacağımı bulamıyorum. Nasıl tanışırım?

Keşke ergenliğe girmeseydim.

Ben olsam ilk başta ınstegramdan takip isteği yollardım. Sonrasını bende bilmiyorum hayatımda hiç sevgilim olmadı😅

Normal konuş o da etten kemikten insan kafanda büyütürsen korkmaya devam edersin.
Sınıfını sorup sınavlarınız nasıl deyip sohbeti uzatmayı düşünüyorum.

Hocam ınstedan tanışın demiyorum hiç tanımadığınız birisine senden hoşlanıyorum derseniz red yeme ihtimaliniz yüksek ilk başta sohbet muhabbet edin sonra hoşlandığınızı açıklarsınız.
Direk hoşlandığımı niye söyleyeyim. İlk başta yakın arkadaş olmaya çalışacağım.

Sınıfını sorup sınavlarınız nasıl deyip sohbeti uzatmayı düşünüyorum.

Direk hoşlandığımı niye söyleyeyim. İlk başta yakın arkadaş olmaya çalışacağım.

Bu forumda çok tavsiye veriliyor ama görüyorum ve tecrübe ediyorum ki sadece pratik yaparak bu işlerde daha iyi sonuçlar alıyorsunuz. Bence bize aldırma ve ne yaparsan yap kendi yolunu çiz, tabii ben yine de söyleyeyim açılmak gibi saçmalıklara hiç bulaşma çünkü çok küçük düşürücü bir durum sanki bir melek var da sen onunla beraber olmak vakit geçirmek için ona yalvarıyormuşsun gibi duruyor.

Bu forumda çok tavsiye veriliyor ama görüyorum ve tecrübe ediyorum ki sadece pratik yaparak bu işlerde daha iyi sonuçlar alıyorsunuz. Bence bize aldırma ve ne yaparsan yap kendi yolunu çiz, tabii ben yine de söyleyeyim açılmak gibi saçmalıklara hiç bulaşma çünkü çok küçük düşürücü bir durum sanki bir melek var da sen onunla beraber olmak vakit geçirmek için ona yalvarıyormuşsun gibi duruyor.
Dershanede deneyimim var. Orası sakin bir ortam olduğu için "Merhaba, nasılsınız?" diyerek tanışmaya başlayabiliyorsun ama lise kalabalık bir ortam olduğu için aynı soruyu sorsam tuhaf olur. Bu yüzden böyle bir konu açtım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı