Negan86
Hectopat

Daha fazla  

İnternetten bir kız ve bir erkek ile aynı anda tanıştım, üçümüz de birbirimizi orada tanıdık Discord üzerindendi, kız olan ile çok fazla ortak noktamız bulunduğunu fark ediyorduk her geçen gün, zaman geçtikçe onunla vakit geçirmekten çok keyif aldığımı fark ettim, sürekli takılmak istiyordum. Hoşlanıyor gibiydim ama normal olarak başta yanaşmadım tipini bilmiyordum tanımıyordum vs. sonra üçümüz Instagram'dan ekleştik ve kızı çok beğendim, üstüne üstlük oynadığımız oyunlar, dinlediğimiz müzikler, sevdiğimiz çizgi romanlar, benim için en önemlisi olan mizah anlayışımız ve seviyemiz aynı idi tam anlamıyla, günün sonunda doğum günlerimizin bile aynı olduğunu fark ettik, aşırı sevindim kafamda iyice kurmaya başladım bu kadın benim kaderimmiş gibi hissediyordum resmen ama 3 kişilik bir arkadaş grubu olduğumuz için ikili konuşmalara devamlı giremiyoruz, diğer 3. arkadaşımızın ben ayrıca kızdan hoşlandığını düşünüyorum ama emin değilim, ben yokken ikisi takılıyor o yokken biz ikimiz takılıyoruz falan ama ben ikisi birlikteyken aşırı kıskanıyorum. Geçen buluşacaktım kız ile benim çalıştığım yere gelmiş davet etmişti ancak o gün başka bir yerde getir götür işi yapmam gerekiyordu şanssızlıktı, bu pozisyonda ne yapmam gerekiyor nasıl yaklaşmalıyım deneyim ve tecrübelerinizden bana bahsedebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör: