Bir kızdan hoşlanmak fakat hiçbir şey yapamamak

Ne yani 7. sınıfa giden çocuklar dışlanıyorum diye konu açıyor, usman aga forumun eski tadı yok ayak uydur sende eğlenmene bak.
1632507995657.png
 
Madem samimisiniz, birbirinizle şakalaşıyorsunuz öyleyse size duygularımı ifade etmeye zorlandığım zamanlarımda bir kız kankamın bana yaptığı şeyi önereyim.
Yan yana olduğunuzda bir kağıda ya da kitabın boş yerine falan bir kalp çiziyorsunuz. Sağına ve soluna adınızın harf sayısı kadar çizgi çekiyorsunuz. Daha sonra bir tarafa kendi adınızı yazıp kıza veriyorsunuz. O da kendi adını yazarsa... Sonrasında ne yaparsanız yapın 😄
Hoşlandığım kızı söylemediğim için bunu bana adam asmaca oynar gibi yaptırmıştı. O harf söylüyordu ben adamı çiziyordum falan. Bence güzel taktik. Kendi adını değil de başka bir kızın adını yazarsa size o kızı ayarlamasını söylersiniz 😄
 
Bu durum için kendime 1 ay daha verdim;
Baktım olmuyor, sonuna kadar devamke.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kız konusunda sana taktik veremem ama başka konuda verebilirim. Kesin olarak söylüyorum sınav senesi vs takılma. Lisenin son senesi zaten hayatının muhtemelen en güzel yılları ne kadar pandeminin gölgesinde geçse de bu zamanlar geri gelmez. Bunu ben söylemiyorum çoğu insan bu şekilde anlatıyor hocalar dahil. Sınav senem diye kızdan uzak durursan üniversiteye gittiğinde iyice koparsın büyük bir hata olur. Sınav senesinde sevgili yapılmaz diyenler saçmalıyor.
Sorması ayıp hangi Üniversite?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı