Bir kızdan mantıklı yoldan nasıl ayrılabilirim?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, karşımdaki kişi beni seviyor fakat ben onu ilk başa seviyordum. Sanal üzerinden tanıştık, yüzünü hiç görmeden tanıştık fakat ben biraz da olsa dış görünüşe önem veren bir kişiliğe sahibim. Nasıl düzgünce ayrılabilirim?

Şimdi bazı arkadaşlar yok "dış görünüş için seviyorsan hiç sevme" filan linç edecekler bunu biliyorum. Onlara tek lafım var, konuya bile bakmayın direkt atlayın konuyu. Yardımcı olacak forumdaşlarım gelsin. Dış görünüşü şimdi hepimiz önemsiyoruz burada beni linçlemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Duzgun bir bicimde soylemekten baska yapacak bir sey yok. Her insan her insani sevmek zorunda degil.

@Silinen üye dostum bir olaya biri uzulmesin tarzinda falan bakmak bence yanlis olur. Sen uzmezsin uzmezsin, kalkar o seni uzer. Bunun da bir garantisi yok.

@Silinen üye dostum bir olaya biri uzulmesin tarzinda falan bakmak bence yanlış olur. Sen uzmezsin uzmezsin, kalkar o seni uzer. Bunun da bir garantisi yok.

Olan oldu hocam sağ olun öneriniz için.
Engellemek gereksiz olmuş. Kırılan gönüle ekmek banmışsınız. ☝🏼

Bu saatten sonra kız için "pslk" olacaksınız. :)

Sevgilerle. 🥀

Kusura bakmasında hocam o nasıl görürse görsün. Ben mutlu olmayacağım bir ilişkide kalamam.

@Silinen üye rica ederim. Kendini dusun, demek istedigim o idi.

Kusura bakmasında hocam o nasıl görürse görsün. Ben mutlu olmayacağım bir ilişkide kalamam.
Elbette, ancak mutlu olamayacağınız ilişkiden çıkarken kalpleri kırmanıza gerek yok hocam. 🙄

Zaten alacağınız fiili söylemişsiniz. Ortak anlaşıp karar vermek en sağlıklısı.

Ne demiş üstat?
"Gönlüm paramparça oldu sanma, asıl paramparça olan sensin. Zira benim gönlüm sensin."

Saygılarımla. 🌹

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı