Bir kızı unutmak istiyorum

GrandeTurco

Centipat
Arkadaşlar okulda çok hoşlandığım bir kız vardı, aramız çok yoktu fakat arada sırada konuşurduk. Buna rağmen ben kızdan hoşlanmaya başladım ben bir şeyler hissettikten bir süre sonra kızla arkalı önlü oturmaya başladık böyle olunca aramızdaki ilişki biraz daha güçlendi, zorlandığı konularda benden yardım istiyordu ben de seve seve yardım ediyordum. Arada sırada bana iltifatlar ediyordu, iltifatlardan sonra Instagram'ını aldım ve ıg'den takipleşmeye başlayınca biraz yazıştık fakat konuşmak istemediği belliydi ben de bu konularda çok acemi olduğum için algılayamadım. Bu arada kızdan hoşlanmaya başladığımı hiçbir arkadaşım bilmiyordu. Bu yazışma olaylarından sonra uzun süre konuşmadık ve şu anda da arkadaşlarımdan biriyle çıkıyor. Unutmak için ne yapabilirim?

Arkadaşlar okulda çok hoşlandığım bir kız vardı, aramız çok yoktu fakat arada sırada konuşurduk. Buna rağmen ben kızdan hoşlanmaya başladım ben bir şeyler hissettikten bir süre sonra kızla arkalı önlü oturmaya başladık böyle olunca aramızdaki ilişki biraz daha güçlendi, zorlandığı konularda benden yardım istiyordu ben de seve seve yardım ediyordum. Arada sırada bana iltifatlar ediyordu, iltifatlardan sonra Instagram'ını aldım ve ıg'den takipleşmeye başlayınca biraz yazıştık fakat konuşmak istemediği belliydi ben de bu konularda çok acemi olduğum için algılayamadım. Bu arada kızdan hoşlanmaya başladığımı hiçbir arkadaşım bilmiyordu. Bu yazışma olaylarından sonra uzun süre konuşmadık ve şu anda da arkadaşlarımdan biriyle çıkıyor. Unutmak için ne yapabilirim?

Bana en iyi gelen şey fitness di.

Oh shit! Here we go again.
Göstermeyin işte fazla ilgi göstermeyin çoğu erkek aynı şeyi yaşıyor ve yaşamaya devam edicek...Bir kere bu kadar kısa sürede kıza inanman hata.İkincisi kızlara hiçbir zaman olur gözüyle bakma, akşam evet diyen sabahına terk edebiliyor.Üçüncüsü acı ama gerçek şuanda onun umrunda bile değilsin.Ne kadar üzlürüsen üzül malesef çoğu kişi aynı şeyleri yasıyor.Biz erkekler hep çok bağlanıyoruz ve hüsrana uğrayanda hep biz oluyoruz.:( Son olarak bu dünya üzerinde hiç kimse seni üzecek kadar değerli değil.En değerli sensin.Senden daha değerli kimse yok.Uğruna üzüldüğün o kız 100 sene sonra toprağın bir parçası olucak.Değmez...Yoluna bak.

Öncelikle geçmiş olsun hocam, zor durum gerçekten. Burada tak diye "unutacaksın onu" demekle olacak iş değildir unutmak. Hepimiz acılar yaşıyoruz. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi her acının da elbet bir gün sonu oluyor. Demek istediğim şey biraz da olsa zamana bırakmanız. İstemeyerek de olsa gülümsemeniz ve hayata neşeyle bakmanız. Tabii bunu başaran da olur başaramayan da olur fakat deneyin, dediğim lafa geleceksiniz. Kendinizi üzen, içinizi karartan, bahsettiğiniz kişiyi aklınıza getiren slow türündeki şarkılardan da uzak durun. Ruhunuzu canlandıracak, hareketli şarkılar dinleyin. Biz de buradayız. Yazabilirsiniz. 👋

Unutmak diye bir şey yok. İleride hayatına bir kadın girecek o zaman da bugünleri hatırlayacaksın. Unutmak diye bahsettiğimiz şey alışmak. Sen duruma alışmak istiyorsun. Alışmak dediğimiz şey de bir süreç. Yani beklemen gerekiyor. Bir gün sabah uyandığında ya da bir yerde otururken bir anda aklına bu kız gelecek ve hiçbir şey hissetmeyeceksin. İşte o zaman alışmış olacaksın. O zamana kadar da hayatına kaldığın yerden devam et. Ne yapman gerekiyorsa onu yap. Aşk acısı çekmen gerekiyorsa da aşk acısı çek. Bu yaşadıklarının hepsi bir dönüşüm. Seni yeni yani olman gereken kişiye dönüştüren şeyler. Durumu da ne olursa olsun başka kimseye anlatma. Sonra gider arkadaşının kulağına tatsızlık çıkar. İlla birine anlatacağım diyorsan da yalnızken kendine anlat en azından gidip kendini ifşalamazsın. Şimdiden bol şans kolay olmayacak. Ha aşk konusunda da sanırım üste yazılanlar doğru bir kadına aşırı ilgi verince sana olan merak duygusu azalıyor. Onun için sıradan birisi oluyorsun o zaman da terk ediliyorsun. Ne kadar seversen sev aranızda her zaman bir duvar olsun. Sevdiğiniz kadın o duvarın arkasında ne olduğunu hep merak etsin. Yoksa minimum 2 - 3 ayınızı sizi gram umursamayan bir kadını özleyerek geçirirsiniz.

Oh shit! Here we go again.
Göstermeyin işte fazla ilgi göstermeyin çoğu erkek aynı şeyi yaşıyor ve yaşamaya devam edicek...Bir kere bu kadar kısa sürede kıza inanman hata.İkincisi kızlara hiçbir zaman olur gözüyle bakma, akşam evet diyen sabahına terk edebiliyor.Üçüncüsü acı ama gerçek şuanda onun umrunda bile değilsin.Ne kadar üzlürüsen üzül malesef çoğu kişi aynı şeyleri yasıyor.Biz erkekler hep çok bağlanıyoruz ve hüsrana uğrayanda hep biz oluyoruz.:( Son olarak bu dünya üzerinde hiç kimse seni üzecek kadar değerli değil.En değerli sensin.Senden daha değerli kimse yok.Uğruna üzüldüğün o kız 100 sene sonra toprağın bir parçası olucak.Değmez...Yoluna bak.
Hocam sosyolojiyi çok seviyorum ve bu konuyu araştıracağım Türkiye de bir çok erkek bu durumu yaşıyor ACABA NEDEN?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı