Bir kızın kalbini kırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek ya da kız fark etmez kimse tanımadığı biriyle böyle konuşmamalı. Bundan 2-3 yıl sonra yaptıklarını hatırlayıp "Ne kadar salakmışım." diye iç geçirecektir muhtemelen.
 
Son düzenleme:
Hocam kızla 3 saat boyunca konuştuk. Bana vajinada olan olaylardan bahsetti. Tipini gördükten sonra iyice soğudum zaten.

Lütfen biraz benim açımdan da bakın.
Dostum bu kız sana lolita olmak istediğini söylediğinde yani sen bu kızın libidosunun yüksek ve bunu her erkekle yapabilecek bir kapasitede olduğunu gördüğünde engellesen bir şey demem. Kızın dış görünüşünü gördükten sonra direkt olarak engellemişsin. Buna bakıldığında eğer bu kız güzel olsaydı sen bu +18 muhabbetlerini devam ettirecektin, yalan söylemeye gerek yok. İkinize de benim açımdan bakarsak eğer ikiniz de benim için mide bulandıran insanlardansınız. Senin yerinde olsam bu konuyu kapatırdım ve kız muhabbetlerinden bir süre uzak dururdum. Üstte de sana arkadaşlar gereken cevabı vermiş. Senin açından bakıldığında ise cinsel ihtiyacını karşılamak isteyen, insanları dış görünüşe göre yargılayan ve +18 muhabbetleri seven bir arkadaşa benziyorsun.
 
Bütün skilllerinizi kullanmanız lazım.
When-you-have-multiple-talents-but-youre-still-useless-meme-10512
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı