Bir kızın kalbini kırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın tipine bakmışsın, çirkin olduğunu dile getirip engellemişsin ve "Bir kızın kalbini kırdım" diye başlık açıyorsun. Kızın kalbini kırdığını kendin de biliyorsun ve gönlüm rahat diyorsun. O kızla en kötü arkadaş olabilirdin her konuştuğun kızla sevgili olacaksın diye bir şey yok. Senin gibi insanlardan uzak durulması gerektiği düşünesindeyim. Etrafında bulunan insanları da fiziksel özelliklerine göre seçen biri gibi duruyorsun. Kendi düşüncen ne kadar kötü olsa da böyle söylenmez. İlerleyen zamanda bir kız da sana bunun aynısını yaptığında tadarsın o duyguyu. Engellemen tamamen iğrenç bir şey.

Hocam kızla 3 saat boyunca konuştuk. Bana vajinada olan olaylardan bahsetti. Tipini gördükten sonra iyice soğudum zaten.

Lütfen biraz benim açımdan da bakın.

Bugün bayağı konuştuk.

Samimi hissedecek ki kendi fotoğrafını attı. Ben de kendisini güzel bulmadığımı dile getirdim. "Kırdıysam özür dilerim, hayatında başarılar." yazdım. Sonra da engelledim.

İlk kez bir kızla DM'den konuştum bu arada. Yaptığım saçma bir şey mi? Yani güzellik benim için önemli. Aşırı güzel olmasına gerek yok ama bilmiyorum ya.

Gönlümü rahat tutmalıyım değil mi? Ne de olsa kendi düşüncemi dile getirdim.

Geçen konuda kızın lolita olmak istemesinden ve Sadrazam Power hakkında konuşmuştuk. Okumanızı tavsiye ederim.
Fazla kırıcı olmuşsunuz. Engellemek nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı