Film bulunmaz ise kendi aramızda çekeceğiz.
Gönüllü arkadaşlar CV’leri mesaj atabilir
Gönüllü arkadaşlar CV’leri mesaj atabilir
tam da ona benzer bir film alın izleyin.Arkadaşlar filmin tüm senaryosu şu:
Şehrin bir yerinde bir kız ölüyor. Sonra dedektifler, insanlar bu ölümü araştırınca tüm oklar bir (yanlış hatırlamıyorsam) öğretmene çıkıyor. Tüm halk, insanlar onu suçluyor.
Hatta medyalarda o öğretmeni katil ilan ediyor. Meğer adamın planı şuymuş: Bu kızı öldürüp tüm medyanın kendisine katil demesini sağlamak ve ondan sonrada güya kendince hazırladığı kanıtlar listesiyle de kendini aklayarak suçsuz olduğunu ispat edecek. Bu sayede kendisine "katil" diyen medya kuruluşlarını dava ederek para kazanacak. Yani sırf para uğruna bu kızın canına kıymış oluyor.
Ve bu filmde kış ayında çekilmişti ve her yer kar kaplıydı filmde.
Bu filmi mi acaba? Çünkü ben de zamanında bu filmi izledim ve hala hatırlıyorum, dediklerinin hepsi bu filmde de var ama hatırladığım kadarıyla öğretmen yoktu
Netflix sayfası =
Fragman =
UmutlanmıştımÜzgünüm, bu değil.![]()
tam da ona benzer bir film alın izleyin.
Hocam siz bize hayali bir film mi anlatıyorsunuz? Kaç gündür bulamadık. Bence böyle bir film yok.Üzgünüm bu değil.![]()
Herhalde Türkçe versiyonu yeni çıkıyor.Hocam bu film yeni çıkmış. Ben 2-3 yıl önce izlemiştim.
Hayali olarak burada anlatacağıma bu senaryoyu birisine satardımHocam siz bize hayali bir film mi anlatıyorsunuz?
Biraz arşivi taradım ama bulamadım tam söylediğiniz şeyi. Yönetmen, yapım yılı, filmdeki karakter veya yer ismi gibi 1-2 ayrıntı olsa veyahut filmde yer alan damga vuran bir sahne varsa onu da paylaşsan rahat bulunur.Arkadaşlar filmin tüm senaryosu şu:
Şehrin bir yerinde bir kız ölüyor. Sonra dedektifler, insanlar bu ölümü araştırınca tüm oklar bir (yanlış hatırlamıyorsam) öğretmene çıkıyor. Tüm halk, insanlar onu suçluyor.
Hatta medyalarda o öğretmeni katil ilan ediyor. Meğer adamın planı şuymuş: Bu kızı öldürüp tüm medyanın kendisine katil demesini sağlamak ve ondan sonrada güya kendince hazırladığı kanıtlar listesiyle de kendini aklayarak suçsuz olduğunu ispat edecek. Bu sayede kendisine "katil" diyen medya kuruluşlarını dava ederek para kazanacak. Yani sırf para uğruna bu kızın canına kıymış oluyor.
Ve bu filmde kış ayında çekilmişti ve her yer kar kaplıydı filmde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.