Bir laptop en fazla kaç kg olmalı?

Aktif kullanımda 24 saati görmek için kasanın alt yarısını çift katmanlı lityum polimer pil koyacağım.
Yeni anakart takacağım, pasif soğutamayacağım bir anakart olduğundan bir de 2 salyangoz fan ve soğutma bloğu koymam gerekecek.
Mevcut yarım santim kalınlığındaki kasayı da 1 santimden biraz fazla olacak şekildegenişletmem gerekecek.

Toplama laptop.

17" ve üstü bir boyutu varsa 3.5-5 Kg'a kadar zorlayabilir. Onun dışında 2 Kg'dan fazla olmaması gerektiğine inanıyorum.

Hocam bilgisayar da klavyeli All-In-One gibiymiş.

Eki Görüntüle 1947926

Artık böyle şeyler yapmıyorlar. Büyük yapmıyorlar. Bunlar asıl zamanının oyun aletleriydi. Şimdi 15"de oyun oynuyorum diyor gençler.. ahh ah..

17" ve üstü bir boyutu varsa 3.5-5 Kg'a kadar zorlayabilir. Onun dışında 2 Kg'dan fazla olmaması gerektiğine inanıyorum.
14.4 veya 14.7 inç. Tam hatırlamıyorum.

Zamanında HP Pavilion HDX9000 kullandım ben 7.5 Kilo. Taşıma bavulu vardı. Çevremdekiler kamyon lastiği diyordu. Efsane aletti.
Yazar kasa posuna benziyor :D

Artık böyle şeyler yapmıyorlar. Büyük yapmıyorlar. Bunlar asıl zamanının oyun aletleriydi. Şimdi 15"de oyun oynuyorum diyor gençler.. ahh ah..
Onu bende farkettim. Eskiden HP böyle şeyleri seviyordu sanırım, bir tane daha serileri vardı bunların yine 18 inç ekranlı laptop ürettikleri. İsmi aklıma gelmedi şu an.

Onu bende fark ettim. Eskiden HP böyle şeyleri seviyordu sanırım, bir tane daha serileri vardı bunların yine 18 inç ekranlı laptop ürettikleri. İsmi aklıma gelmedi şu an.

Diğerleri de yapıyordu, MSI mesela böyle araba logolu filan. 17 oluyordu onlar. Şimdi 17 bile yok. İnce kasa sevmiyorum zaten, ısınmaktan başka yaptığı bir şey yok.

Diğerleri de yapıyordu, MSI mesela böyle araba logolu filan. 17 oluyordu onlar. Şimdi 17 bile yok. İnce kasa sevmiyorum zaten, ısınmaktan başka yaptığı bir şey yok.
Hocam şu an 17.3-18 inç laptoplar yine var diye biliyorum. ROG Scar 18 serisi güzel bir örnek mesela. Yine de sizin laptop kadar - monitör biçmi nedeniyle - deneysel bir cihaz yok, olmasını isterdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı