TH6
Hectopat
Tamam hocam birazdan gelir.Size zahmet olur hocam tabii elbette sizde bir sonuç isterseniz neden olmasın. İnsanız ve öğrendikçe gelişiriz.
Tamam hocam birazdan gelir.Size zahmet olur hocam tabii elbette sizde bir sonuç isterseniz neden olmasın. İnsanız ve öğrendikçe gelişiriz.
Tamam hocam birazdan gelir.
Hocam sıkıntı değilSağ olun hocam. Cahiliğime verin peki kodu nasıl çalıştıracağım(maalesef biraz fazla cahilim)
Evet hocam. Ben proje dosyalarını atacağım.(Veya kodlarını)Dev C++ kurdum hocam diğer aşamalar için kodu bekliycem galiba?
Evet hocam. Ben proje dosyalarını atacağım.(veya kodlarını)
Hocam kusura bakmayın biraz beklettim. Bir hata çıkmış onu bulmaya uğraştım. Kod bu:Tamamdır hocam bekliyorum.
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main() {
int collatz;
printf("Lutfen Sayi Giriniz: ");
scanf("%d", &collatz);
while(collatz>1)
{
if(collatz%2==0)
{
collatz = collatz/2;
printf("%d\n", collatz);
}
else
{
collatz = collatz*3+1;
printf("%d\n", collatz);
}
}
getchar();
return 0;
}
Hocam kusura bakmayın biraz beklettim. Bir hata çıkmış onu bulmaya uğraştım. Kod bu:
C:#include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main() { int collatz; printf("Lutfen Sayi Giriniz: "); scanf("%d", &collatz); while(collatz>1) { if(collatz%2==0) { collatz = collatz/2; printf("%d\n", collatz); } else. { collatz = collatz*3+1; printf("%d\n", collatz); } } getchar(); return 0; }
Hocam birazdan resimli atacağım bekleyin.Nasıl çalıştıracağım hocam peki?
tamamdırHocam birazdan resimli atacağım bekleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.