Bir oyuna 1000+ TL verilir mi?

Bir oyuna 1000+ TL verilir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    130
Cyberpunk + dlc sine verilebilir onun haricinde o parayı hak eden çok az oyun var. Rdr gow falan yakın zamanda epey indirimliydi zaten.

10 saatlik oyunlara o kadar para verilmez ancak, büyük Oyunlar'da GoW, Ghost of Tsushima, RDR 2, gibi uzun süren kaliteli oyunlara para verilir, ben bugüne kadar Sony ve Capcom sevdiğim oyunlarını tam fiyattan aldım Steam'den, diğer türlü ya indirim bekledim Ya'da hiç oynamadım,

Korsan oyun oynamaya 4 yıl önce biraktım ama sağlam kaynaklardan indirildiği sürece oynanabilir diye düşünüyorum, tabii ben artık korsan oyun oynamam çünkü param varsa oynarım yoksa oynamam bu kadar basit.

Verilmez. Evimin ihtiyacını almayı tercih ederim.

Konsolda bile oyun takaslayarak oynadım çoğunu, PS5 için diyorum.

Oyun satın almak için de Xbox'u kullanıyorum. Eski oyunlar bedava fiyatta indirime girince. 20-30 TL civarı oluyor çoğu. Bilgisayarın ufak ekranındansa TV'de oynamak çok daha keyifli diye ucuz görünce alıyorum Xbox'ta.

Çok eskileri de PS3'te oynuyorum.

Üstteki üç şekilde de olmazsa mecbur diğer yol işte.

Dün indirim de olan EA FC 24 almak için neredeyse 1 gün boyunca düşündüm, Sonuç almadım. Niye almadım. Çünkü yenisi 3 ay sonra çıkacak 1 ay sonra Yaz indirimi var o zaman 300 TL düşer belki umuduyla almadım. Dünkü indirim de zaten çok iyidi.

@674692, bir de oyunu satın alınca tam anlamıyla sahip olmuş olmuyoruz. Sadece kullanım hakkını kiralamış oluyoruz. Sadece kullanım hakkını kiralamak için o kadar para bayılmaya da gerek yok.

@674692, bir de oyunu satın alınca tam anlamıyla sahip olmuş olmuyoruz. Sadece kullanım hakkını kiralamış oluyoruz. Sadece kullanım hakkını kiralamak için o kadar para bayılmaya da gerek yok.
Birde değişik isimlerde ödeme aracı firmalarıyla parayı ödetince insan bir şüpheleniyor, kart bilgilerinin doğru ellerdemi ondan bile emin değiliz, ha korsan oynayarak virüs yemişsin ha orijinal oyun alarak kart bilgilerin başkalarının eline geçmiş oluyor, pek fark yok arasında.

Birde değişik isimlerde ödeme aracı firmalarıyla parayı ödetince insan bir şüpheleniyor, kart bilgilerinin doğru ellerdemi ondan bile emin değiliz, ha korsan oynayarak virüs yemişsin ha orijinal oyun alarak kart bilgilerin başkalarının eline geçmiş oluyor, pek fark yok arasında.
Korsan oynayarak virüs yediğinde bilgilerini eline geçirenlerle orijinal oyun alırken ele geçirenler aynı güvenilirlikte kurum veya kişiler mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı