Bir oyuna 1000+ TL verilir mi?

Bir oyuna 1000+ TL verilir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    130
Orijinal oyun alırken değişik sitelerden onay kodu tarzında şeyler istiyor ben nerden bilebilirim o sitelerin doğru ve güvenilir olduğunu ?.
Steam’den alıyorsan Steam güvenilirse doğal olarak o siteler de güvenilir oluyor. Ayrıca hangi sitelerden bahsediyorsun ki, Steam’de direkt uygulama üzerinden Steam aracılığıyla alıyoruz mesela.

Steam’den alıyorsan Steam güvenilirse doğal olarak o siteler de güvenilir oluyor. Ayrıca hangi sitelerden bahsediyorsun ki, Steam’de direkt uygulama üzerinden Steam aracılığıyla alıyoruz mesela.
Az önce UPlay'den R6 aldım ve Xsolla adına bir firmaya yönlendirdi, ve şikayetvardaki yorumları okudum izinsiz para çekmiş onca kişiden.

Bilmiyorum şikayetvardakiler kolpa mı sıkıyor ondanda emin değilim ben bir şüphelendim ama, hiç duymadığım firma isimleri ne bileyim.
Yani ben de ilk kez bu sitelerden alışveriş yaptığımda gördüm ama 3 büyük şirket de kullanıyorsa sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.

Yani ben de ilk kez bu sitelerden alışveriş yaptığımda gördüm ama 3 büyük şirket de kullanıyorsa sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum.
Şikayetvardaki yorumları okuduktan sonra sanal kartı silip yenisini oluşturdum ne olur ne olmaz diye tedbiri aldım, parayı çekemezler herhalde artık kart bilgilerini değiştirdim çünkü.

Haram bir şekilde oynanmaya kişi razıysa, o zaman olur.

Merhaba arkadaşlar. Bazı yeni çıkan oyunlar 1200-1600 TL'ye satılıyor (örneğin, Star Wars Jedi: Survivor).

Sizce bir oyuna 1000+ TL para verilir mi?

Bir oyuna indirim varken para verilir. Mesela Cod MW II oyununda felan %50-60 3000 TL den 1000 TL ye düşer indirim vardır o zaman para verilir fakat indirim olmayan oyuna para verilmez bence.

Kaç saat oynayacağınıza bağlı.
8-10 saatlik bir hikaye modu için asla o paralar verilmez. Bundan dolayı hikayeli oyunlarda crack ile oynama taraftarıyım.
Yüzlerce saat oynayacağım online tabanlı bir oyun söz konusuysa gözümü kırpmadan veririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı