Bir oyuna en fazla kaç TL verirsiniz?

Cyberpunk 2077 çıktığı günkü 250 TL'nin değeri bugün 750-800 TL'ye denk geliyor yalnız. Hani şu anda 420 TL'ye satılan oyun öyle pahalı falan değil. Asgari ücret olmuş 8500 TL, çoğu maaş ise 5 haneli rakamlardan başlıyor.

2020 fiyatlarının üzerinden çok sular geçti, siz alışamadığınız için bu rakamlar gözünüze yüksek geliyor. 1000 TL'lik oyun pahalıdır ama 400 TL normaldir.
Orası öyle ama 250 üstü hala çok pahalı benim için. Psikolojik sınır gibi bir şey :(

Valla reis 5000 saat CS oynadım Source 2 geldi oyun 500 lira desinler gidip almam sana öyle söyleyeyim. Hiç bir oyun 500 lira etmez.
Discord’da Türklerden çok yabancılarla konuşunca seve seve veririm sırf onlarla oynayabilmek için. Türkten çok yabancı arkadaşım var Discord’da :D.

Arkadaşlar bakıyorum insanlar örneğin; Elden Ring 420 TL'ye düştü kaçırmayın, kesin alın tarzında başlıklar haberler görüyorum. Bir ben mi böyleyim anlamadım bir oyuna nasıl 420 veya daha üst miktarlar verilebiliyor? Bana bir oyun için çok fazla geliyor bu miktarlar. En fazla 250 vermişimdir bir oyuna o da çok uzun zamanda biriktirerek almıştım (Cyberpunk için biriktirerek almıştım çıktığı gün). Sizce bir oyuna en fazla ne kadar verilmeli veya siz ne kadar verirsiniz?
50 tl

Geçenlerde zam gelir korkusuyla kendi rekorumu kırıp 150 TL'ye RDR2 aldım. 16 gün sonra 100 TL'ye düştü. 14 günü geçtiği için iade de edemedim. Hiçte oynamamıştım. 50 TL kendi kendimi dolandırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı