Bir oyuncu olarak Windows 11'e geçilmeli mi?

Ben Windows 10 kullanıyorum 2 kere falan Windows 11'e geçmeye çalıştım alışmadım kötü ya hiç beğenmiyorum.

Güncelleme desteğinden bahsediyorlar sen niye konuyu farklı yere çekiyorsun?

Oyun performansını sormuş konu sahibi arkadaş sizin cevap verdiğiniz arkadaşta oyunlardan bahsetmiş siz konuyu farklı yere çekiyorsunuz.

Merhaba, orijinal Windows 10 kullanıyorum. 11'e geçersem ne değişir, oyun performansım düşer mi?
Çok mükemmeliyetçi birisiysen Windows 11'den memnun kalmazsın. 10'dan 11'e geçince o garip hantallığı hala hissediyorsun. Çok saçma ama animasyon hantallığı mıdır bilmem çok yavaş 10'a göre. Ama genel oyun/render performansı bakımından 10'dan farkı yok.

Çok mükemmeliyetçi birisiysen Windows 11'den memnun kalmazsın. 10'dan 11'e geçince o garip hantallığı hala hissediyorsun. Çok saçma ama animasyon hantallığı mıdır bilmem çok yavaş 10'a göre. Ama genel oyun/render performansı bakımından 10'dan farkı yok.
PC fena değil benim hocam. Menülere de çok önem vermiyorum. Oyun performansı düşmezse geçeyim.

Ben Windows 10 kullanıyorum 2 kere falan Windows 11'e geçmeye çalıştım alışmadım kötü ya hiç beğenmiyorum.

Oyun performansını sormuş konu sahibi arkadaş sizin cevap verdiğiniz arkadaşta oyunlardan bahsetmiş siz konuyu farklı yere çekiyorsunuz.

Ben oyun için dedim. 11 kullandım, 10 dönünce oyun sanki daha akıcı gelmişti. O sebeple sordum, son güncelleme düzeltti mi diye? FPS artmıştı.

Stok Windows 11 sistemi yavaşlatır ama Custom ISO kurarsanız spectre gibi FPS artışı olur ben neredeyse 3 senedir Ghost Spectre kullanıyorum stok ile arasında 10-20 FPS artış gözlemledim hiçbir sıkıntısını görmedim Custom ISO güvenilir değil diyen arkadaşlar gelmeden söyleyeyim eğer ki orijinal YouTube sayfasından indirirseniz hiçbir şey olmuyor ayrıca Microsoft'tan büyük başka bir spyware yok.
(Custom ISO da güvenlik önlemlerinin silindiği doğrudur ama yeterince dikkatli bir kullanıcıysanız sıkıntı çıkmaz virüslü sitelerden uzak durun yani)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı