Bir oyunda açık bulunursa ödül kazanılır mı?

hayta kardeş

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h
ddr5 8*2
rtx4050

s24 ultra galaxy buds 2
Öncelikle merhaba. Forza 4'te bir açık buldum ve muhtemelen 5'te de vardır, kapatmamışlardır. Tek seferde 600M CR kaldırıyorum, oyun para sınırı ise 999.999.999 CR.

Bunu Xbox Game Studios'a bildirip bildirmemekte kararsızım. Neredeyse 1 yıl önce keşfettim ve hâlâ bildirmedim. Bildirirsem ödül falan verirler mi acaba?

Öncelikle merhaba. Forza 4'te bir açık buldum ve muhtemelen 5'te de vardır, kapatmamışlardır. Tek seferde 600M cr kaldırıyorum, oyun para sınırı ise 999.999.999 cr.

Bunu Xbox game Studios'a bildirip bildirmemekte kararsızım. Neredeyse 1 yıl önce keşfettim ve hâlâ bildirmedim. Bildirirsem ödül falan verirler mi acaba?

Vereceklerini düşünmüyorum.

Bildirin, şansınızı deneyin. Büyük bir bug olarak görülürse sizi boş çevirmezler.

Öncelikle merhaba. Forza 4'te bir açık buldum ve muhtemelen 5'te de vardır, kapatmamışlardır. Tek seferde 600M CR kaldırıyorum, oyun para sınırı ise 999.999.999 CR.

Bunu Xbox Game Studios'a bildirip bildirmemekte kararsızım. Neredeyse 1 yıl önce keşfettim ve hâlâ bildirmedim. Bildirirsem ödül falan verirler mi acaba?
Kanka onu senden önce keşfeden ilk kişi vardır ve vermişlerdir.

Yani kararsız olmana gerek yok en kötü oyun içeriği ödülü verirler veya Forza 5 verirler. Ben olsam denerim şansımı.

Öncelikle merhaba. Forza 4'te bir açık buldum ve muhtemelen 5'te de vardır, kapatmamışlardır. Tek seferde 600M cr kaldırıyorum, oyun para sınırı ise 999.999.999 cr.

Bunu Xbox game Studios'a bildirip bildirmemekte kararsızım. Neredeyse 1 yıl önce keşfettim ve hâlâ bildirmedim. Bildirirsem ödül falan verirler mi acaba?

Hocam benim arkadaş da yapıyordu. FH'yi aktif oynayan çoğu kişi yapıyor bu bug ı.

Verebilirler. Apple açık bulan bir Türk vatandaşına para yollamıştı.

Hocam kimseye bildirmeyin söylemeyin, en iyisi gidin bir TXT dosyasına bu hatanın yapılışını yazın ve satın en mantıklısı. (Satış yerleri olarak İtemsatış veya ticaret kanalları gibi yerlerde satabilirsiniz)

Hediye falan değil, geçmiş olsun maili gönderirler. 😂
Forza'da 600M para kasan açıksa, onu kullanmak değil raporlamak bile riskli. Bu tarz şeyleri rapor edene "teşekkürler" dışında bir şey gelmez, hele ödül hiç sanmam.
Hatta bazıları banlanıyor bile. Açığı fark ettiysen sessizce uzaklaşmak en iyisi 😄

Vereceklerini düşünmüyorum.

Bende biraz düşünmüyorum.

Verebilirler. Apple açık bulan bir Türk vatandaşına para yollamıştı.

Apple bu yapar Xbox'a güven nadir.

Hocam kimseye bildirmeyin söylemeyin, en iyisi gidin bir txt dosyasına bu hatanın yapılışını yazın ve satın en mantıklısı. (satış yerleri olarak İtemsatış veya ticaret kanalları gibi yerlerde satabilirsiniz)

Hocam çok mantıksız maddi durumluk bir sıkıntım yok inşallah da olmaz sadece merak.

Hediye falan değil, geçmiş olsun maili gönderirler. 😂
Forza'da 600M para kasan açıksa, onu kullanmak değil raporlamak bile riskli. Bu tarz şeyleri rapor edene "teşekkürler" dışında bir şey gelmez, hele ödül hiç sanmam.
Hatta bazıları banlanıyor bile. Açığı fark ettiysen sessizce uzaklaşmak en iyisi 😄

Vallahi ister ban atsınlar atmasınlar nereden bakarsanız oyunda en az bu hile ya da bugu diyeyim defalarca yaptım ve sanırım yaptığım işlemde legal olarak işliyor sanırım ban yemedim hala. Arada bir yaparım arkadaşlarım araba ister alırım dağıtırım pahalıdan alıp ucuza satarım karışık mail olarak farklı bir mailden atacağım XX bir mailden ana mailimden atmama eğer geri dönüş yaparlarsa önce ödül nedir derim? Sonra geri mail beklerim ha baktım bakmıyorlar her türlü forumda yayar geçerim kendileri uğraşın FH6 eğer çıkarsa bu açık onda da olur pek bu taktiğin kimsenin fark ettiğini zannetmiyorum şans eseri kurcalayarak bir de buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı