Bir oyundan beklentiniz nedir?

Ben Türkçe öğretmeniyim ancak kendimi kodlama ve tasarım konusunda yetiştirmeyi başardım. 5 kişilik ufak bir ekibimizle hobi olarak ara sıra çalışmalar yapıyoruz.

Hikayesi güzel olsun, oynayışı kolay öğrenilebilir olsun. Arkada güzel bir soundtrack iyi gidecektir. Yan görevler ekleyebilirsin. Oynanış uzun olsun, bir oturuşta bitirilmesin. Yeterli bence, zevk varsa grafiği takmam.

Ben Türkçe öğretmeniyim ancak kendimi kodlama ve tasarım konusunda yetiştirmeyi başardım. 5 kişilik ufak bir ekibimizle hobi olarak ara sıra çalışmalar yapıyoruz.

Başarılar diliyorum hocam, sizden ricam yapımını bitirdiğinizde bizleri de haberdar etmeniz.

Bende katılmak isterdim. Bu işlerin kolay olmadığını biliyorum. Daha ben sıfırım hiçbir bilgim yok.

Tamamen RPG olmasa da RPG ögeleri isterim ki geliştiğimi hisseteyim.
Birde Health Scaling olayı olmasın.

Olsa iyi olur dediğim;
-Vuruş hissiyatı iyi olsun.
-Ölünce Hızlı Respawnlanayım

-Silahları ve silah animasyonlarını arcade amaçlı yapmaya çalışarak bozmamalarını isterdim.
-Zaten büyük paralar ödediğim oyun içinde yine mikro ödemeler olmamasını isterdim. Ücretsiz oyuna bir şey diyemem ama 60 dolarlık oyuna da mikro ödeme koymayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…