- Makaleler
- 2
- Özelleştirme detaylı olursa iyi olur
- Açık dünya
- Beyni olan NPC'ler
- Oynanış yapısı kolay
- Karakter yönetimi kolay
- Hikayesi uzun olursa tadından yenmez
4 GB RAM var hayal ettiğim oyuna bak.
Ben şahsen gerçekçi oynanışa sahip birvoyun olmasını isterdim. Gerçekten kendimi bir büyücü gibi hissetmek isterdim. Eğer kozmetik gibi şeyler olacaksa TPS olmasını tercih ederim. Ben biraz daha hikayeden çok açık dünyanın ön planda olduğu ama bu açık dünyanın direkt değilde hikayede ilerledikçe açılmasını isterdim. Gerçekten zamanında yapılan zararlı veya yanlış büyüler yüzünden hasar görmüş yerler ve canlılar görmek beni daha çok oyunun içine sokar. İnşallah bu kriterlerde olmasada güzel bir iş başarırsın. İyi şanslar.Merhabalar, şu an bir oyun programlama işi içerisindeyim. Fantastik bir medieval oyun için kolları sıvadım ve başlangıç için temeli oluşturmaya başladım. Sizin fantastik bir medieval türü oyundan beklentileriniz nedir? Oyunda büyü olmalı mı yoksa tamamen kılıç dövüşüne dayalı bir evren mi oluşturulmalı? Oyunu TPS bakış açısına göre kurguluyorum lakin TPS ve FPS arası geçiş önemli mi? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mesela kaç saatlerden bahsediyoruz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.