Bir oyundan beklentiniz nedir?

Bende sizin bölümü okumak istiyorum. Hangi bölümü bitirdiğiniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Oyun yapım konusu çok geniş bir konu. Hikayesi güzel olmalı. Büyü de eklenebilir. Karakter sınıfları eklenebilir. Yan görevler eklense muhteşem olur. Son olarak oynanışı kolay olmalı.

Ben Türkçe öğretmeniyim ancak kendimi kodlama ve tasarım konusunda yetiştirmeyi başardım. 5 kişilik ufak bir ekibimizle hobi olarak ara sıra çalışmalar yapıyoruz. :)

Ben Türkçe öğretmeniyim ancak kendimi kodlama ve tasarım konusunda yetiştirmeyi başardım. 5 kişilik ufak bir ekibimizle hobi olarak ara sıra çalışmalar yapıyoruz. :)

Başarılar diliyorum hocam, sizden ricam yapımını bitirdiğinizde bizleri de haberdar etmeniz.

-Silahları ve silah animasyonlarını arcade amaçlı yapmaya çalışarak bozmamalarını isterdim.
-Zaten büyük paralar ödediğim oyun içinde yine mikro ödemeler olmamasını isterdim. Ücretsiz oyuna bir şey diyemem ama 60 dolarlık oyuna da mikro ödeme koymayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı