Bir oyundan beklentiniz nedir?

Oyun yapımına hız kesmeden devam ediyorum. Sizlere, editörden çektiğim gün doğumu fotoğrafını sunuyorum. O sırada gece gündüz döngüsü için uğraşmaktaydım. :)

Karaktere takılmayın. Test amaçlı hazır bir karakter kullanmaktayım. İlerleyen zamanlarda karakter oluşturma ekranını sizlere sunacağım. Oyunun senaryosu yazılmakta. Senaryo bittiğinde hikayesiyle birlikte bir tanıtım konusu açacağım.
Eki Görüntüle 627873

Fotoğraf, editör üzerinden çekildiği için kaliteli değildir. Grafik kalitesine takılmayınız. :)
Hocam, hikayesine de gerektiği kadar abanın ama temelsiz bir hikayeden bir cacık olmaz, backstory, lore'u için de özen gösterilmeli bence, grafik belli bir yere kadar önemli, optimizasyon olmazsa olmaz.

İlk başta gerçekçi grafikler ve düşük grafikler ( her türlü bilgisayara uygun ) olmalı.
Hem singelplayer hem multiplayer olmali. Bunlar oldumu benim için tamamdır.

Merhabalar, şu an bir oyun programlama işi içerisindeyim. Fantastik bir medieval oyun için kolları sıvadım ve başlangıç için temeli oluşturmaya başladım. Sizin fantastik bir medieval türü oyundan beklentileriniz nedir? Oyunda büyü olmalı mı yoksa tamamen kılıç dövüşüne dayalı bir evren mi oluşturulmalı? Oyunu TPS bakış açısına göre kurguluyorum lakin TPS ve FPS arası geçiş önemli mi? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Oyuna ne oldu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı