Bir prize çok fazla fiş takmanın zararı olur mu?

Merhaba,
Odamda tek bir priz mevcut o yüzden fazlasıyla fiş takılı, vantilatör, televizyon, kasam, 3 monitör vs, ses sistemi vs.
Herhangi bir zararı olur mu?
Vantilatörü açtığımda saniyelik olarak monitörleriminden birinin ekranı kapanıp açılıyor.
Şu şekilde bir akım koruyucum mevcut.
1717590981156.png

Merhaba,
Odamda tek bir priz mevcut o yüzden fazlasıyla fiş takılı, vantilatör, televizyon, kasam, 3 monitör vs, ses sistemi vs.
Vantilatörü açtığımda saniyelik olarak monitörleriminden birinin ekranı kapanıp açılıyor.
Eki Görüntüle 2213712
Zorlayabilir bu belirttiğin tüm şeyler yüksek gerilim ile çalışır.

Merhaba,
Eki Görüntüle 2213712
Evet uzatma kablolarına çok fazla kablo takılmamalı. Akım koruyucu uzatmada olduğu için çok iş görmez. Bazı cihazlarına uzatma kablosu yerine evin başka bir kablosunu kullan.

O prizin joule değerini bulamadım ama akım korumalı tekli prize uzatma takmanın "iş görmez" olduğu konusunda katılmıyorum

Daha pahalı ve üst seviye olan çoklu akım korumalı prizlerde daha fazla mühendislik var mıdır bilmiyorum ama normal bir akım korumalı çoklu prizde gördüğüm bu: (bir akım korumaya çoklu priz dümdüz bağlanmış)

O prizin joule değerini bulamadım ama akım korumalı tekli prize uzatma takmanın "iş görmez" olduğu konusunda katılmıyorum

Daha pahalı ve üst seviye olan çoklu akım korumalı prizlerde daha fazla mühendislik var mıdır bilmiyorum ama normal bir akım korumalı çoklu prizde gördüğüm bu: (bir akım korumaya çoklu priz dümdüz bağlanmış)
Hocam o zaman çoklu akım koruyucu almam gereksiz olacak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı